Kako uporabiti Bet365 bonus, ki je ponujen?

bet365 bonus

Si želite začeti staviti in igrati igre na srečo na Bet365, vendar ne veste, kaj je Bet365 bonus in kako ga dobiti? Potem je ta članek kot nalašč za vas! Začnete tako, da odprete vaš račun pri te stavnici še danes in sledite naslednjim navodilom: https://www.sportni-portal.com/bet365/bet365-bonus

Odprite vaš račun in naredite depozit v znesku vsaj 5 € ali več in tako vam bo pripadal 100 % Bet365 bonus na vaš kvalifikacijski depozit, kateri ne sme biti višji od 50 €.

Ko odprete vaš račun, vam bo poslana 10 mestna številka preko vašega elektronskega naslova. Za uporabo bona, to-je kvalifikacijski Bet365 bonus, izberite ‘Člani’ iz menija ‘storitve’, nato pa pojdite v ‘Ponudbe’ in šele nato vnesite vašo kodo.

V primeru, da slučajno niste prejeli vaše kode ali pa bi radi spremenili vaš elektronski naslov, vas prosimo, da obiščite ‘Člani’.

V ponudbo je med drugim Bet365 bonus za casino, za poker, v neverjetni vrednosti $1000, in tudi ostali bonusi, kot na primer Bet365 bonus za bingo in za druge igre. Ali ste vedeli, da vam poleg tega ta stavnica omogoči redne stave kar brez plačila? Ta nagrada pripada zvestim uporabnikom, vrednost pa se giba nekje med 10 in 100 €. Ali ste pripravljeni na zabavo in zaslužek?

Če želite staviti ali igrati z vašim bonusom, lahko to naredite zelo enostavno: vnesite znesek vašega depozita na športe in igre po vaši izbiri. Če želite dvigniti vaš denar, morate imeti poravnane vse stave, in sicer v trikratni vrednosti vašega depozita in bonusa. Za natančnejša in podrobnejša navodila in pogoje, preberite celotne pogoje uporabe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.