Kakšno ime dati psu

Pasja imena

Imate doma novega psa pa ne veste kakšno ime mu izbrati ali pa tudi ne veste kakšna imena za pse so trenutno najbolj popularna. V takšnem primeru je najboljše, da obiščete katero spletno stran, kjer najdete imena za pse.

Če se odločite, da ne boste izbrali imena za svojega psa, takšnega kot ga imajo vsi, pa lahko tudi sami vklopite malo domišljije in se spomnite ime za psa. Veliko ljudi se spomni zanimivega načina kako izbrati pravo ime za svojega hišnega ljubljenčka. Namesto standardnih imen za pse se ljudje odločijo za neko ime, ki resnično odraža njihovega psa.

Tako velikokrat tisti psi, ki imajo na primer vse tačke drugačne barve, kot barvo na hrbtu jih tako velikokrat ljudje začnejo klicati Tačko in tako dobit takšno ime. Če je pes še zelo majhen in ga recimo zadane avtomobil ali kaj podobnega in potem s pomočjo veterinarjev lahko živi normalno naprej, se njegovi lastniku odločijo tudi za ime Srečko, ker je ta pes imel veliko sreče, da ni bilo kaj bolj hujšega z njim. In še mnogo drugih je takšnih imen za katera je treba uporabiti malo domišljije, če vam najbolj pogosta imena za pse niso preveč všeč.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.