Pomen bioritma

Karte za vedeževanje

Ali ste vedeli, da je vaš bioritem glavni pri načrtovanju pomembnih odločitev v vašem življenju in celo zmenkov? Vpliva pa tudi na naše počutje. Vsak človek ima kdaj slab ali dober dan, je pa to zelo odvisno od bioritma, torej od letnih časov, dneva ali noči in ostalih ciklov. Vsak človek se prav tako razlikuje od drugega, kaj kaže na to da ima vsak svoj lasten bioritem, notranjo uro, ki na nek način urejata našo energijo in splošno počutje. Kako pa si lahko z njimi pomagamo? Ker nas opozarja na to, kakšni so naši dnevi, lahko tako tudi lažje presodimo ali naredimo pravilno odločitev. Tukaj gre za tako imenovano ravnanje po biološki uri. Če cikle spremljamo dovolj natančno, lahko tudi postanejo uporabni, na primer pri načrtovanju zmenkov, sestankov ali celo zahtevnih operacij in šolskih izpitov.

Preprečimo lahko torej neugodne situacije, ki nas lahko doletijo v slabih dnevih, tako, da jih z bioritmi predvidevamo. Kateri pa so najpomembnejši? Imenujejo se: fizični, emocionalni in intelektualni, vsem pa je skupno, da se sprožijo ob rojstvu ter enakomerno tečejo vse življenje.

Z bioritmom pa je povezano tudi vedeževanje. Danes lahko napoved v prihodnost dobite na mnogo načinov, niti ni potrebno, da je to z vedeževalcem osebno. Spletno brezplačno vedeževanje je na primer izjemno popularno – je diskretno, kar mnogim ljudem veliko pomeni. Sploh če imate delikatna vprašanja o partnerskih odnosih, se boste morda bolje počutili, če boste kar napisali svoje vprašanje. Brezplačno vedeževanje je na voljo tudi v obliki odpiranja kart, ki vam nato napovedjo prihodnost. Vsaka karta ima namreč svoj pomen, na podlagi katerega se narekuje vaše življenje. Če torej tudi sami želite o tem izvedeti kaj več o svoji prihodnosti in namenu vašega življenja, a ne želite dolgih poti do vedeževalcev, je brezplačno vedeževanje dobra rešitev za vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.