Potisk majic s folijo kot odlična izbira za športne drese

Majice

Za tisk na majice se ne odločajo samo posamezniki, ki želijo sebi ali komu drugemu podariti lepo presenečenje. Trgovine, ki ponujajo tisk na majice večinoma delajo za večje skupine, kot na primer športnike. Tovrstne skupine večinoma nosijo drese, zato je potrebno tisk na majice in druge vrste oblačil, narediti na njihove drese. Prav zato je potisk majic s folijo precej aktualen.

Tehnika potiska majic s folijo poteka tako, da s posebnim rezalnikom iz posebne barvne folije izrežemo željeni motiv. Na foliji je tudi lepilo, ki ga s posebno stiskalnico prenesemo na majico. Tovrsten tisk na majice je primeren za vse vrst barv majic, primeren je za tiskanje imen, številk, logotipov itd. Prav zato je zelo primeren za tiskanje dresov, ki jih športniki, plesalci in druge skupine uporabljajo pri svojih dejavnostih.

Večje skupine, ki se profesionalno ukvarjajo z določeno dejavnostjo, tako težko najdejo enaka oblačila ali drese v navadnih trgovinah z oblekami. Predvsem pa želijo imeti enak tisk na majici ali celotnem dresu, to pa je v večjih količinah težko kupiti v katerikoli trgovini. Največkrat se dogovorijo z določeno trgovino, ki ponuja tisk na majice, kaj želijo imeti natisnjeno in kje ter kakšno količino želijo naročiti.

Potisk majic s folijo je primeren za drese prav zato, ker so na dresih pogosto logotipi, številka ki jo špotnik nosi ter seveda ime špotnika. S tem načinom tiskanja dresov so tiskani motivi resnično kakovostni in obstojni, kar pa je za tovrstne skupine, kot so športniki izrednega pomena, saj se ves čas pojavljajo z dresi v javnosti, na tekmah, televiziji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.