Kakšno je moderno pohištvo za dnevno sobo?

Izdelava pohištva po meri

Če primerjamo sedanji čas s preteklostjo glede opremljanja dnevne sobe, potem vsekakor lahko takoj vidimo razliko. Kot prvo imajo danes dnevne sobe pohištvo, ki popolnoma drugače izgleda in predvsem je razlika v številu in razporeditvi omar. Dnevna soba tako danes vključuje bistveno manj pohištva in je tako bistveno več praznega prostora, ima pa dnevna soba vse nameščeno okoli televizije, hkrati pa je pohištvo bolj nizko, okoli televizije ob straneh pa so večinoma police ali pa omare s steklenimi vrati.

Vse skupaj torej bolj deluje kot za okras kot pa za to, da bi se spravili kakšni večji kosi, predvsem pa jasno nikakor ni več možno spravljati oblačil, ki pa po drugi strani, če realno pogledamo, nima kaj delati v dnevni sobi, saj je za to namenjena spalnica, kjer se tudi preoblačimo. Je pa tudi res, da so velikokrat le želje ljudi, da bi imeli takšno pohištvo v dnevnem prostoru, saj je to možno le v malo večjih stanovanjih, medtem ko v kakšnem majhnem to ne gre, saj vedno primanjkuje omar in je žal pač treba izkoristiti čisto vsak še tako majhen prostor, ki je na voljo, da se postavi omara.

Se pa večinoma starejšim osebam takšno pohištvo kar nekako ne zdi sprejemljivo, saj so navajeni, da je tudi v dnevni sobi nameščeno čim večje pohištvo, da se lahko pospravijo oblačila, knjige in podobno, kar velikokrat niti ne sodi ne v ta prostor niti v omare, zato se še vedno dobi tudi klasično pohištvo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.