Kakšno ležišče za psa?

ležišče za psa

Imate doma mladega kužka, pa bi ga radi navadili na njegovo ležišče, da ne bo zahajal na vašo posteljo? Potem je vsekakor najboljše, da kupite prav posebno ležišče za psa, saj ga boste le tako lahko navadili, da je to njegovo. Vendar pa morate nujno paziti, da izberete takšen material, na katerem se bo kuža dobro počutil, torej mora biti takšno, da ne bo vlažno tudi če se bo kuža ob prihodu domov iz sprehoda v dežju ulegel na svoje ležišče.

Zelo dobro pa je tudi takšno ležišče za psa, ki se telesu prilagaja, ki je primerno za notranje in zunanje prostore in predvsem da je pralno v pralnem stroju. To so najboljše lastnosti, ki jih mora imeti ležišče za psa, res pa je, da je takšnega ni najlažje najti. Pri tem pa je še veliko bolje, da je narejeno iz vodoodbojnega materiala, da se vlaga iz tal zunaj ne vpije v polnilo ležišča. Lahko pa se kupi tudi takšno ležišče za psa, ki je pravzaprav spalna vreča za primere, ko je kuža rad zunaj tudi v mrazu ali pa se odločite za nekaj dnevne zimske počitnice na prostem.

V tem primeru kužka lahko bistveno bolj zaščitite pred mrazom, seveda pa ni nujno, da se vreča tudi zapre, lahko ostane tudi odprta in je kot podloga. Pri tem je treba poudariti tudi dejstvo, da se ležišče za psa nikakor na izbira glede na barvni odtenek. Res je, da mora biti ležišče za psa tudi vam všeč in če ne najdete primernega tako za vas kot tudi za kužka, potem je bolje, da nakup opravite drugje, kjer boste našli najboljše ležišče za psa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.