Karitejevo maslo kot nadomestek za vse kreme

karitejevo maslo

Če malo bolj od daleč pogledamo kozmetično industrijo, potem vidimo, da kozmetična industrija prisega na to, da uporabljamo za čisto vsak problem oz. težavo drugo kremo oz. mazilo oz. katero drugo sredstvo, hkrati pa so vsi te izdelki za vsak posamezen del telesa. Kaj ni to nesmiselno, če je koža po celem telesu enaka in zato potrebuje nego povsod? Res je, na določenih področjih se lahko pojavijo različne težave in predvsem so eni deli bolj izpostavljeni kot drugi, ampak kaj, ko bi vsaj za večino težav lahko uporabljali le eno izdelek? Se vam ne zdi logično in ne veste, kaj bi to lahko bilo? Potem še ne veste, kaj je karitejevo maslo in ga verjetno še niste nikjer našli, predvsem pa niste o njem še nič prebrali.

Karitejevo maslo tudi za suhe ustnice

Vsi, ki so kdaj poizkusili karitejevo maslo za težave s suhimi in razpokanimi ustnicami, so bili navdušeni nad njim. Labela, ki jo vsi uporabljamo, je največja napaka, ki jo delamo. Res je, da pomaga, da nekaj maščobe, ampak ali ste vedeli, da je v njej tudi nafta, ki pa kožo izsušuje in tako postanemo od label prav odvisni, saj brez nje ne moremo, z njo pa si povzročamo še dodatne težave. Zato prenehajte z njo, raje si kupite karitejevo maslo in videli boste, da se boste namazali samo enkrat in bo dovolj za cel dan prijetnega občutka v ustnicah.

Karitejevo maslo tudi za težave s suho kožo

Karitejevo maslo seveda ne odlikuje uporaba samo na ustnicah, še posebej ga vzljubijo tisti, ki imajo zelo suho, trdo kožo, ki že kar poka, pa jim nič ne pomaga. Razlog je v tem, da sestava ni takšna, da bi omogočala globoko vpijanje in mehčanje. Zato nehajte posegati po vseh možnih kremah, masti in ne vem še čem ter si raje kupite karitejevo maslo, ki vam bo res pomagalo.