Kokosovo olje najvišje kakovosti pri Malinci

Malinca

Olja, ne glede na to, ali se uporabljajo za kuho, nego telesa ali oboje, so najbolj kakovostna in tudi okusna, če so hladno stiskana, niso rafinirana ali kakor koli (toplotno) obdelana. Tako je najboljše kokosovo olje ekstra deviško, takšno, ki ga po znižani ceni ponuja spletna trgovina Malinca. Ob sličici kokosovega olja je opis, ki pove, da ima olje tudi certifikat. Ta potrjuje, da je kokosovo olje izdelek ekološke pridelave. Trgovina namreč izbere ali proizvede izdelke, ki so najvišje kakovosti in priljubljeni, ter na sličici označi, da priporoča nakup prav tega izdelka. Trenutno je kokosovo olje na voljo po znižani ceni, z nakupom pa se zbirajo točke zvestobe v določeni vrednosti.

Kokosovo olje za kuho, peko, ličila

Spletna trgovina Malinca je bila leta 2015 izbrana za spletnega trgovca leta, kar dokazuje, da so ponujeni izdelki res najboljši, prehrana je ekološko pridelana in kozmetika je res naravna in odlična za zdravje in kožo. Tako lahko ekstra deviško kokosovo olje daste v telo in na telo, kar najbolj priča o njegovi kakovosti. Če se navdušujete nad kuhanjem in pečenjem, je dobra novica, da je v spletni trgovini na voljo več kot 2400 receptov za okusne jedi in sladice, ki jih lahko pripravite s kupljenimi izdelki. Lahko se tudi odločite, da izdelate svoja ličila. Navsezadnje je kokosovo olje odlična sestavina tudi za naravno kozmetiko.

Kokosovo olje za britje in proti vonju

Uporabljate ga lahko kot kremo za britje, kar je nadvse koristno, tako za moške kot za ženske. Nekateri moški se morajo briti vsak dan, ženske pa malo manj pogosteje brijejo noge in pod pazduho. Za to, da bo britvica gladko in enakomerno rezala, koža pa bo super mehka, bo poskrbelo prav kokosovo olje. Če želite dezodorant, ki je naraven, potrebujete le olje iz kokosa in sodo bikarbono. Nova šminka bo kakovostna, če bo ena od sestavin tudi to olje. Ob vsakem izdelku je v trgovini podrobno opisano, za kaj ga lahko uporabite. Dostava je hitra, trgovina nudi 30-dnevno garancijo in izdelki so najvišje kakovosti.