Katera agencija je najboljša za vas?

Madeira

Vsako leto imamo navado, da se odločimo z družino za dopust v eni tuji državi oz. na drugi lokaciji, pri čemer pa se za dopust v bližnji Hrvaški ne odločamo pogosto, temveč bolj redko, saj ni toliko znamenitosti, da bi si lahko ogledovali tudi znamenitosti krajev. Imamo pa po navadi kar nekaj težav, s tem, katera turistična agencija je najboljša. Imeli smo namreč že kar nekaj slabih izkušenj, še najslabša je bila, ko smo se vse dogovorili pri eni turistični agenciji, nato pa smo potovali s povsem drugo.

Vendar pa se nam je dogajalo, da je kakšna turistična agencija bila super, smo bili z njo zadovoljni, nato pa smo naslednje leto rezervirali potovanje v drugo državo, pa že nekaj ni bilo dobro. Glede na to vsekakor lahko sklepamo, da je lahko turistična agencija dobra na področju potovanj v eno regijo, v drugo pa nikakor ne in ravno to je tudi dejstvo, da ima toliko ljudi težave z iskanjem najboljše turistične agencije, saj je tudi na spletnih forumih podobnih vprašanj veliko. Vendar pa sem še vedno mnenja, da zagotovo obstaja vsaj kakšna turistična agencija, kjer je celotna ponudba, ki jo ima turistična agencija, kvalitetna, seveda glede na to, koliko denarja in kakšen hotel se najame ter na kakšni lokaciji, vse primerno in ustrezno glede na rezervacijo.

Trenutno smo naleteli na eno turistično agencijo, ki nas na veliko srečo še ni razočarala, pa čeprav smo opravili rezervacijo tako za Kanarske otoke kot tudi za Grčijo, Španijo  in še nekaj večjih evropskih kot tudi neevropskih mest.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.