Sem fit in imam lepo rit brez celulita

LPG lipomasaža

Drage dame, dovolj je jamranja, pritoževanja ter slabe volje zaradi vašega videza, kateremu pa ne namenite niti minutke športa, da bi izgledale bolje. Ne obsojam vseh, ampak iz večine pogovorov pa vem, da je lažje obsojati, kot pa narediti nekaj za boljše počutje in reči celulit, dovolj te imam.

Moj slogan je vsekakor, sem fit in imam lepo rit, ampak zato je bilo potrebnih kar nekaj ur znojenja in prave hrane in seveda to pomeni, kar nekaj odrekanja, ampak celulit se je poslovil in ga danes ni več. Vsekakor obstaja rešitev in zagotovo obstaja hrana proti celulitu, ki ga prav vsaka ženska in seveda tudi moški sovražijo iz dna srca in duše. Če boste ves čas jedli le ocvrto hrano, razne fast food variante, boste slej kot prej debeli, zamorjeni in seveda bo tudi celulit veliko bolj opazen. Če boste zaužili dovolj beljakovin in pravo razmerje ogljikovih hidratov in zdravih maščob, zraven pa še vsaj malo telovadili, je neizogibno, da ne bi vaša kožo ponovno postala bolj mehka ter gladka in celulit se bo tako za večno poslovil. Če pa ste res že vse to poskusili in se celulit še ni čisto skril, obstajajo tudi terapije, kot so ročna limfna drenaža, presoterapija, kavitacija, vadba na PowerPlate in še marsikaj drugega.

Kavitacija za celulit je nekirurška liposukcija, s katero se zmanjšajo maščobne obloge oziroma razbijejo maščobne celice in ravno s tega razloga so rezultati vidni že po prvi terapiji, ampak vsekakor vam bo vsak strokovnjak svetoval, da morate imeti disciplino in za svoje dobro čim več časa kot je mogoče posvetiti športu in pravi hrani, saj je to vaše telo, ki ga je potrebno čuvati kot najdragocenejši tempelj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.