Katera športna igra omogoča na Betonyourself tudi zaslužek?

Glede na to, da je Betonyourself izredno popularna platforma za tiste, ki v prostem času radi služijo denar tudi, ko igrajo video igre, moramo povedati, da sta trenutno na voljo le dve igri. Namreč, Betonyourself nudi možnost tistim, ki imajo radi streljačine, da se pomerijo v streljanju, a kot po navadi, je tudi tokrat na voljo najbolj prepoznavna nogometna video igra.

Kot ste verjetno uganili, je preko Betonyourself FIFA 2018 druga igra, ki jo igralci lahko izberejo in igrajo za denar. To je vsekakor imenitna izkušnja za vse, ki imajo radi šport kot tudi video igre, saj na Betonyourself lahko igramo s tistim moštvom, ki nam najbolj ustreza.

Zakaj je na Betonyourself FIFA 2018 tista igra, ki je na voljo poleg streljačine?

No, kot vemo, imajo ljubitelji športa oziroma nogometa izredno radi tudi video igre. In katera bo boljša igra nogometa kot pa FIFA 2018? Prav gotovo nobena, kar pa je že prvi razlog, zakaj je bila ta tudi izbrana poleg še ene streljačine. Namreč, ta dva tipa iger sta tista, v katerih se na Betonyourself igralci za enkrat lahko pomerijo.

To pa ne pomeni, da v prihodnosti ne bo mogoče igrati še več iger. Ne, to samo pomeni, da je trenutno tako, da se ustreže tako tistim, ki imajo radi akcijo s pištolami kot tudi tistim, ki ljubijo nogomet in nogometne tekme. Povedati pa moramo, da preko Betonyourself igra nogometa nikoli ne more biti izvajana s strani več igralcev. Torej, vsak igralec, ki želi igrati za denar, mora igro odigrati sam proti še enemu nasprotniku. Sistem razvrščanja igralcev pa se določi samo tako, da igramo igre.

Namreč, več iger kot odigramo, bolj bo jasno, kako spretni smo v določeni igri. Na podlagi tega razvrščanja pa potem tudi lažje najdemo tiste nasprotnike, ki niso ne veliko boljši, niti ne veliko slabši od nas samih. Tako je namreč platforma Betonyourself lahko najbolj pravična do obeh igralcev.