Kontrola pristopa se nikoli ne zaključi

kontrola pristopa allhours

Podjetja, ki želijo nadzorovati dogajanje v prostorih, zaposlujejo posameznike, ki opravljajo dvojno nalogo. So varnostniki in obenem zadolženi za informacije. Ena oseba pa težko nadzoruje vse zaposlene in vse, ki vstopijo v ustanovo. Ni popolnoma učinkovita, vsak mesec pa jo je treba plačati. Hiter razvoj tehnologije in inovativne ideje podjetja Allhours so zagotovile, da je kontrola pristopa učinkovitejša. Varnostni sistem bo poskrbel za popolno varnost intelektualnega in materialnega imetja. Moderna kontrola pristopa vam bo povedala, kdo se giblje v vaši instituciji in kje se nahaja. Vedeli boste, ali ima dostop do določenega območja. V nasprotju z varnostnikom bo kontrola pristopa dogodke in ljudi nadzorovala 24 ur na dan.

Kontrola pristopa je stroškovno učinkovita

Skupno delovanje strojne in programske opreme poskrbi, da je kontrola pristopa zanesljiva in natančna ves čas. Pomaga vam uveljavljati postavljena pravila. Povsem mogoče je, da jih zaposleni ne bi popolnoma upoštevali, če ne bi bila tako napredna. Zdaj boste prepričani, da nepooblaščene osebe ne bodo vstopale v prepovedane sobe. Še pomembneje je, da nepooblaščeni ne bodo imeli dostopa do občutljivih informacij. Vstop bodo preprečili kontrolerji, čitalci in elektronske ključavnice. S tem ne obvarujete le lastnine institucije, temveč tudi osebje. Podjetje Allhours skrbi, da je njihova kontrola pristopa vedno fleksibilnejša in preprostejša. Trudi za napredek in izdelke, ki so resnično kakovostni. Z nakupom njihovega sistema boste veliko prihranili, dobili pa največ.

Kontrola pristopa in načelo ekonomičnosti

Najnovejši ponos inovatorja je aplikacija Door Cloud. Po njeni zaslugi je kontrola pristopa mogoča tudi na daljavo, na spletu ali s pomočjo mobilnega telefona. Narava dela, ki ga opravlja šef, je takšna, da dovoljuje več fleksibilnosti. Ni nujno, da je na delovnem mestu pristoten celoten delovnik. Door Cloud omogoča nadzorovanje, ne glede na to, kje se nahaja. Aplikacija upošteva načelo ekonomičnosti, saj zagotavlja centralno upravljanje vrat in dostopov. Odprli boste lahko vsa vrata, tudi če so ta v različnih krajih po državi. Upoštevanje načela gospodarnosti se kaže v tem, da vam ne bo treba vzpostavljati ločenega sistema za oddaljene lokacije. Učinkovita kontrola pristopa bo v kombinaciji z evidentiranjem delovnega časa zagotovila uspešno poslovanje.