Moderno opremljene nepremičnine v občini Grosuplje

nepremičnine grosuplje

Nepremičnine v občini Grosuplje, ki so trenutno na voljo za nakup, so bile zgrajene pred nekaj leti, danes pa so opremljene z vrhunsko notranjo opremo. Lastniki prodajajo samostojne hiše vključno z notranjo opremo, izdelano po meri. Hiše so zgrajene v dveh nadstropjih, nekatere pa imajo atrijsko zasnovo.

Ker so samostojne hiše večinoma novogradnje, je njihova zunanja in notranja arhitektura moderna in v skladu s trenutnimi trendi gradnje. Nakup nepremičnine v občini Grosuplje predstavlja odlično naložbo, saj so samostojne hiše zgrajene iz kakovostnih in trpežnih gradbenih materialov, poleg tega pa ponujajo tudi veliko zunanjih površin in vrtov, ki so vpisani v zemljiško knjigo.

Moderne samostojne hiše na obrobju mesta

Nepremičnine v mestu Grosuplje se nahajajo tudi na obrobju samega mestnega središča, kjer so obdane z zelenimi površinami in naravo. Te hiše so primerne za družine z otroki, saj imajo tudi velik vrt, kjer je mogoče postaviti razna igrala in bazen. Tlakovani dovozi pred hišo ponujajo več parkirnih prostorov.

Samostojne hiše imajo velike bivalne površine od 100 pa do 150 kvadratnih metrov. Poleg tega imajo tudi enega ali več balkonov. V pritličju, kjer se nahaja dnevna soba, jedilnica in kuhinja, so vgrajena zastekljena okna in vrata, ki omogočajo dostop na ozelenjen atrij. V samostojnih hišah je napeljana optika in alarmni sistem. Novi kupec se bo lahko ogreval na tri načine, in sicer s kaminom, talnim gretjem in kurilnim oljem.

Enota dvojček z dvema stanovanjema

Enota dvojček z dvema stanovanjema se nahaja na robu mesta, v prijetnem okolju, ki ponuja razglede na okoliške hribe. V sprednjem delu hiše je tlakovan dovoz, ki omogoča parkirno mesto za dva avtomobila. V zadnjem delu hiše pa je večji atrij s teraso in manjši vrt. Notranja oprema je izdelana po meri in narejena iz vrhunskih materialov. Enota dvojček se v celoti ogreva s toplotno črpalko.

Hiša je trenutno urejena tako, da sta v njej dva stanovanja oziroma dve bivalni enoti, vendar je to mogoče preurediti v samostojno hišo. V pritličju se nahaja bivalni prostor z dnevno sobo in jedilnico, v prvem nadstropju je kopalnica, kuhinja in balkon, v mansardi pa so štiri spalnice. Enota dvojček je primerna za družine in vse tiste, ki bi si želeli bivati v mirnem okolju. Ostale nepremičnine v občini Grosuplje si lahko ogledate na spletni strani nepremičninske agencije na naslovu mestonepremicnin.si.