Telefon s hitrim brezžičnim polnjenjem

samsung galaxy s

Predvsem v poslovnem svetu se pogosto zgodi, da je preko dneva toliko telefonskih pogovorov ali druge interakcije s telefonom, da se le-ta velikokrat izprazni. Samsung Galaxy je s svojim najnovejšim modelom odpravil tudi to pomanjkljivost, saj je do popolnosti razvil hitro brezžično polnjenje, in to kar 2× hitreje, kot če bi telefon Samsung Galaxy polnili žično. To pomeni, da od zdaj naprej, vsi uporabniki najnovejšega telefona Samsung Galaxy, ne bodo imeli več nikakršnih skrbi z morebitnim izpraznjenjem baterije, saj kjer koli in kadar koli bodo povezani z internetnim omrežjem, se bo ta telefon polnil sam od sebe. Kaj še hočete več? Ne verjamete, pojdite v najbližjo poslovalnico A1 in se prepričajte na lastne oči.

Hitrost prenosa podatkov tudi do 2,0 GB

V hitrem tempu modernega življenja, si marsikdo le težko še vedno privošči počasen prenos podatkov. Tudi za to so poskrbeli z najnovejšim modelom Samsung Galaxy, saj so LTE prenos podatkov dodelali do te mere, da ta omogoča tudi do 2,0 GB hitrosti prenosa podatkov na sekundo. S takšno hitrostjo prenosa podatkov, si lahko vsak uporabnik tega fantastičnega telefona Samsung Galaxy lahko privošči, da praktično ne potrebuje več prenosnega računalnika, ampak mu za praktično 99% stvari zadostuje ta telefon. Velikost zaslona tega telefona Samsung Galaxy je namreč 16,26 cm po diagonali, kar pomeni, da ima zelo velik zaslon, ki je zaradi svoje velikosti tudi izredno pregleden.

Še več, kar omogoča novi Samsung Galaxy

Ta Samsung Galaxy ni le telefon, ampak je tudi fotoaparat, saj ima široko trojno kamero, katera s pomočjo umetne inteligence predlaga kompozicijo in samodejno optimizacijo slike, ne glede na okolico in trenutne razmere na kraju, kjer želite slikati, pa naj si bodi to znotraj nekega prostora ali pa zunaj. Hkrati pa se najnovejši telefon iz družine Samsung Galaxy sam od sebe prilagaja uporabniku, tako se uporabnik več ne rabi uporabljati telefonu in se učiti kako ga uporabljati, ampak se bo telefon naučil kako ga želite uporabljati.