Najem fotokopirnega stroja za manj stroškov

najem forokopirnega stroja

Se vaši zaposleni utapljajo v gori papirja? Se vam vaše pisarniške naprave nenehno kvarijo in razmišljate o nakupu novih? Če želite optimizirati pisarniško delo, a se vam ne zdi smiselno zapravljati dodatnih sredstev za investiranje v drage naprave, se lahko odločite za najem fotokopirnega stroja, s katerim boste močno prihranili tako čas kot denar. O tem si lahko več preberete tukaj: https://www.anderwald.si/najem/najem-fotokopirnih-strojev/.

Za učinkovitejše poslovanje je pogosto potrebna tudi hitra in učinkovita komunikacija s partnerji ali s potencialnimi strankami. Če nameravate investirati v nove pametne naprave, vas bo morda zanimala nova ponudba različnih poslovnih in zasebnih paketov pri telekomunikacijskih ponudnikih. Če vas zanimajo novi mobilni telefoni, akcija in popusti, potem vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj možnosti za ugoden nakup.

najem forokopirnega stroja.e

 

Zmanjšajte stroške pisarniškega poslovanja

Glavna prednost, ki jo ponuja najem fotokopirnega stroja je nedvomno znižanje stroškov. Za uspešno poslovanje in doseganje poslovnih ciljev je poleg vsakoletnega doseganja dobička potrebno na drugi strani tudi smiselno ravnanje z odhodki. Ko gre za optimizacijo poslovanja in organizacije administrativnega dela, je najem fotokopirnega stroja veliko boljša opcija od nakupa.

Med poslovanjem je neizogibno nenehno ustvarjanje ogromne količine tiskanih, skeniranih in kopiranih dokumentov. Na določeni stopnji se je zato smiselno vprašati, kaj lahko naredite, da bi se ta količina zmanjšala. Ena od možnosti je zagotovo prehod na elektronsko poslovanje. Obenem vam najem fotokopirnega stroja z vsemi funkcijami in prednostmi omogoča, da vaše podjetje postane bolj okolju prijazno.

najem forokopirnega stroja.11

Najem fotokopirnega stroja zagotavlja fleksibilnost in transparentnost

Poleg privarčevanega časa in denarja pa je zagotovo dobrodošlo tudi to, da ponudnik storitev poskrbi za vso podporo pri uporabi storitev. Tako boste tudi razbremenili vaše oddelke, ki bi sicer morali skrbeti za vzdrževanje vseh tiskalnih naprav. Obenem pa pri tiskanju nastajajo še številni drugi stroški, kot so na stroški elektrike ali hrambe potrošnega materiala.

Namesto tega bo strokovno usposobljeno osebje ponudilo vso podporo in poskrbelo za prav vse v zvezi s tem, kar vključuje najem fotokopirnega stroja ali multifunkcijskih in podobnih naprav. Pri dogovarjanju o pogojih pa se s ponudnikom tudi dogovorite za konkretno ceno izpisa A4 za vsako posamezno napravo ter ceno najemnine. Ta je torej vnaprej določena in se ne spreminja, kar tudi predstavlja edine stroške, ki jih nato plačujete mesečno.

telefoni

Novi mobilni telefoni: akcija in popusti pri različnih paketih

To poletje je ponudba različnih paketov še posebej pestra. Če iščete novi telefon zase, lahko izkoristite posebno ponudbo, kjer ob naročilu v spletni trgovini prejmete kot darilo še pametno uro. A pohitite, ker ponudba velja samo za prvih 60 kupcev!

Nekateri ponudniki novim naročnikom ponujajo tudi 10-odstotni popust na kupljeno napravo ob vezavi in takojšnjem plačilu. Na voljo pa so vam tudi različne možnosti obročnih plačevanj, v primeru, da vam takojšnje plačilo trenutno ne ustreza.

V posebnih ponudbah so vključeni tudi številni sodobni mobilni telefoni, akcija pa med drugim vključuje nekatere najbolj zaželene sodobne modele priznanih blagovnih znamk, kot je na primer iPhone, ki so na voljo po ugodnih cenah in ravno tako z možnostjo obročnega plačevanja.

mobilni telefoni akcija1 (1)

Najsodobnejši mobilni telefoni, akcija za prenos podatkov

Tudi pri poslovnih paketih izbirate lahko med različnimi ugodnimi opcijami. Tako lahko izkoristite tudi do 20-odstotni popust na mesečno naročnino v prvem letu, če želite postati novi naročnik izbranega paketa.  Koristite pa lahko tudi neomejen prenos podatkov v omrežju 5G pri polni hitrosti prenosa. Vse to pa vam je na voljo tudi brez vezave.

Razlika pri posameznem poslovnem paketu se pozna predvsem pri najvišji polni hitrosti prenosa podatkov, od katere je nato odvisen tudi končni mesečni znesek. Tako imate na voljo tri različne polne hitrosti: do 500 GB, do 200 GB ali do 20 GB. V okviru ponudbe, ki vam jo zagotavljajo najnovejši mobilni telefoni akcija zajema tudi prenos podatkov v države EU oz. države EGP.

Pri najcenejšem paketu tako namreč prenos podatkov v te države ni možen, medtem ko pri obeh ostalih dražjih paketih imate dve različni možnosti. Pri prvi vam je omogočen prenos do 24,5 GB podatkov in do 100 minut mednarodnih klicev, pri drugi opciji pa lahko koristite do 18,2 GB podatkov ter do 50 minut mednarodnih klicev v države EU in EGP.

mobilni telefoni akcija (1)

Ugoden prenos podatkov tudi za območja izven EU

Če veliko poslujete s tujimi partnerji, ki prihajajo z območij izven Evropske unije, kot sta na primer Srbija in Bosna in Hercegovina, ali Velika Britanija in Švica, potem vas bo razveselila ugodna ponudba, v katero so vključeni pametni mobilni telefoni. Akcija pa vključuje samodejni zakup 1 GB prenosa podatkov pri izbranih operaterjih oziroma državah izven EU in EGP. Za manj kot 10 evrov na mesec lahko uporabljate ugodno gostovanje v kar 40 državah.

Takšno gostovanje je še posebej primerno za vse, ki veliko potujete v tuje države z omenjenih območij. Če se odločite za zakup, vam je na ta način omogočena uporaba do kar tisočkrat večje količine prenosa podatkov. Brez vklopljenega zakupa je namreč možno koristiti le do 1 MB prenosa podatkov. Vklop zakupa pa je zelo preprost, saj je potrebna le registracija vaše mobilne naprave in že lahko koristite vse ugodnosti novega poslovnega paketa