Navigacija za Android za vaš pametni telefon

Navigacija za Android

Ko iščemo eno izmed najboljših navigacij za svoj pametni telefon ali tablico, je Sygic Android na samem vrhu. Navigacijo uporablja na tisoče ljudi po vsem svetu in je znana po svojem odličnem uporabniškem vmesniku in mnogimi zemljevidi. Vendar, kaj je to, kar naredi to navigacijo eno izmed najbolj popularnih med vozniki? Kratko rečeno, zelo veliko. Aplikacija ima mnoge prednost pred svojimi vrstniki. Razlogi pa so v podrobnostih, ki si jih bomo v tem članku ogledali.

Namestitev aplikacije na telefon

Aplikacijo lahko presnamemo z Play Store tržnice, ki jo lahko najdemo na vseh Android telefonih, tablicah in drugih napravah. Ko namestimo Sygic Android na našo naprave, se nam avtomatsko začne 7-dnevna preizkusna doba v kateri lahko uporabljamo vse funkcije. Po sedmih dneh bomo morali plačati za nadaljnjo uporabo, če želimo uporabljati navigacijo.

NavigacijaPod pokrovom aplikacije

Na Sygic Android navigacijski aplikaciji bomo našli ogromno različnih zemljevidov, ki pokrivajo večino sveta. Te zemljevide je naredilo svetovno znano podjetje TomTom. Ko bomo začeli uporabljati aplikacijo, nas bo opozorila na predlagane zemljevide, ki jih lahko namestimo. Te zemljevidi so brezplačni in so znani po vrhunski kakovosti in hitrih posodobitvah.
Najbolj zanimiva funkcija po kateri je Sygic znan je to, da imamo na vsaki mapi mesta, držav in okolice tako imenovane točke zanimanje. Te nas usmerjajo do najbližjih bencinskih črpalk, postajališč, restavracij, trgovin in vsega, kar bi utegnilo zanimati vsakega voznika.

Prilagodljivost navigacije

Sygic aplikacija ima to prednost, da jo lahko popolnoma prilagodimo naših zahtevam. Tako lahko spreminjamo barve ozadja, menjavamo med pogledi na cesto, kot tudi ugašamo prej omenjene točke zanimanja. Tako si lahko sprostimo pogled na našo pot in lažje pridemo do cilja.

Lahko vklapljamo in izklapljamo glasovno usmerjanje, če ne želimo vedno usmerjati pogleda na telefon ali tablico. Mape so lepo narejene, zelo natančne in redno posodabljane. Morda niso tako velike, kot v konkurenčnih produktih, ampak za večino uporabnikov so več kot dovolj.

Priporočila pri uporabi

Ko uporabljamo Sygic navigacijo, bodimo pozorni kam namestimo telefon ali tablico v avtu. Pozorni bodimo, da imamo dober pogled na cesto in da se ne zadevamo v napravo med vožnjo. Pred vožnjo si nastavimo Sygic Android navigacijo na želeno končno destinacijo in tega ne počnimo med vožnjo. Če moramo pot med vožnjo spremeniti, je priporočeno, da si poiščemo mesto, kjer lahko ustavimo in to naredimo varno.