Oblikovanje cene za Lefkas last minute ni tako zapleteno

lefkada

Veliko ljudi žal spozna, da nujno potrebujejo dopust, šele takrat, ko je že skoraj prepozno, ko so že popolnoma izčrpani in sploh nimajo več moči za nič. Kljub temu ni prav, da se takrat rezervira kar prva možnost za otok, ki vam je všeč, temveč je vseeno bolje, da se zbere še nekaj moči in poskuša najti čim ugodnejša cena.

Če pogledamo lep primer otoka v Jonskem morju, potem se je zagotovo veliko bolje odločiti za Lefkas last minute ponudbo, kot pa za redno ponudbo, torej za first minute, saj je za Lefkas last minute cena lahko nižja tudi za več kot 40 %, kar pa nikakor ni zanemarljiv odstotek. Koliko bo za Lefkas last minute cena nižja od klasične ponudbe, pa je veliko odvisno od tega, kdaj je odhod letala iz letališča, pri tem sama ura, torej sredi noči ali sredi dneva, seveda ne igra nobene vloge. Bližji kot je termin odhoda, nižje so cene in tudi obratno.

Nikakor pa ne pozabiti spremljati tudi tega, iz katerega letališča je odhod. Iz slovenskega letališča potovanja na ta otok ni priporočljiv, saj kot prvo ni direktne povezave, kar pomeni neprijetno presedanje med letali, kot drugo, kar je pri končni ceni za Lefkas last minute tudi zelo pomembno, pa je dejstvo, da bi bila cena višja. Glede na to lahko rečemo, da je najboljše letališče npr. Graz, Salzburg morda tudi, vendar pa je že oddaljen malo več ur potovanja z avtomobilom, Munchen pa seveda še bolj. Torej se vsekakor splača pregledati tudi to, iz katerega letališča je odhod.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.