Obnovljeni rabljeni računalniki v ključnih prednostih

rabljeni računalniki

Obnovljeni oziroma refurbished rabljeni računalniki iz poslovne linije priznanih blagovnih znamk nudijo mnogo boljšo kakovost kot oprema iz široke potrošnje, ki jo lahko kupite kjerkoli. Nov namizni računalnik ali prenosnik nista prestala natančnih testov, kot jih strokovnjaki izvajajo na odkupljeni poslovni opremi.

Poleg tega je oprema iz široke potrošnje del množične proizvodnje, pri čemer jo trgovine prodajajo še zapakirano v embalažo, zato ne morete vedeti, ali strojna ter programska oprema deluje optimalno. Na drugi strani pa rabljene računalnike kot jih lahko dobimo tukaj https://www.recositech.com/kategorija/racunalniki/ obnovijo IT strokovnjaki, ki zagotovijo, da oprema deluje brezhibno.

Rabljeni računalniki so zaščiteni z garancijo

Specializirani ponudniki ne nudijo garancije na rabljeno opremo zato, ker bi obstajala velika možnost za okvare ali napake, temveč zato, da se lahko navkljub začetnim dvomom prepričate, da obnovljena oprema nudi visoko zmogljivo delovanje brez skritih okvar.

Rabljeni računalniki v spletni trgovini RecosiTech na naslovu www.recositech.com so ob nakupu opremljeni z 12 mesečno garancijo, pri čemer se lahko odločite tudi za nadgradnjo garancije na 24 ali 36 mesecev.

Refurbished poslovna oprema s prihranki

Nova poslovna oprema je precej draga in kot taka skorajda nedosegljiva povprečnemu potrošniku. Vendar pa lahko za isto ceno kot za novo opremo iz široke potrošnje kupite obnovljen rabljen računalnik, ki pa nudi mnogo bolj vzdržljive komponente, daljšo življenjsko dobo in boljšo uporabniško izkušnjo.

Rabljeni računalniki z naloženo programsko opremo

Ob nakupu nove opreme iz široko-potrošne linije ne morete izbirati, kateri operacijski sistem lahko kasneje uporabite, saj je le-ta določen iz strani proizvajalca. Ob nakupu obnovljene opreme pa lahko izbirate med različnimi operacijskimi sistemi, pri čemer se lahko odločite tudi za nekatere nadgradnje programske opreme.

Poslovni rabljeni računalniki v spletni trgovini na naslovu www.recositech.com imajo ob nakupu že nameščen licenčni operacijski sistem Windows 10. Tako lahko dodatno prihranite, saj bi za originalni Microsoft Windows OS plačali nekaj več kot 100 evrov.