Oglaševanje s pomočjo jubmo plakatov

Azut media Tips - Logo

Sprašujete se, kako kar najhitreje vzpostaviti kontakt s trgom? Ena boljših rešitev je zagotovo oglaševanje s pomočjo jumbo plakatov. Azut Media d.o.o. nudi zunanje oglaševanje preko jumbo plakatov, ki se postavijo na podlagi želja in potreb stranke na udarnih cestnih relacijah. Prednost jumbo plakatov pri Azut Media d.o.o. je, da se sporočilo hitro razširi po celem srbskem trgu.

Pri Azut Media so prepričani, da je prednost teh plakatov, če se uporabljajo za reklamno akcijo, ki bo trajala daljše obdobje in s katero se želi doseči daljša in konkretnejša prisotnost sporočila potrošnikom na širšem območju.  Azut Media plakate grafično oblikuje v skladu z željami in potrebami stranke, s katero se pred tem posvetuje o ciljih, ki naj jih reklamna akcija doseže. Poleg modernega dizajna vam Azut Media zagotavlja tudi objavo na zelo atraktivnih lokacijah po celi Srbiji.

Jumbo plakati so klasičnih dimenzij in se v glavnem najemajo za obdobje 14. dni. Za bolj podrobne informacije jih lahko kontaktirate tudi preko elektronskega naslova info@azut-media.rs in tako boste dobili vse želene informacije. Dejstvo pa je, da se preko jumbo plakatov res hitro in v velikem številu zajamejo potrošniki na širokem območju. Azut Media poleg jumbo plakatov, ponuja tudi izdelavo spletnih strani, in sicer od grafičnega oblikovanja do končne uporabe spletne strani vašega podjetja. Če si zares želite uspeti na srbskem trgu, ne odlašajte, ampak takoj obiščite njihovo spletno stran www.azut-media.tips in se prepričajte o njihovi široki in zelo kvalitetni ponudbi na lastne oči.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.