Tekalna steza za darilo

Steza za tek

Tekalna steza je lahko tudi podarjena kot darilo za rojstni dan, okroglo obletnico, poroko ali pa kot poklon nekomu, ki ga imate radi. Seveda, ker je to darilo, ki ni tako poceni, je dobro, da najprej veste, če si ta oseba to sploh želi. Lahko pa je tekalna steza spodbuda za tistega, ki je samo doma pred televizorjem in ne vidi ničesar drugega okoli sebe razen računalnika in televizije. Ali pa za tiste, ki bi želeli telovaditi, vendar je mesečni obisk fitnesa predrag, vam vzame veliko časa ali pa nimate prevoza do telovadnice.

Mislim pa, da je tekalna steza ali pa fitnes oprema za doma lepo in praktično darilo, zato tisti, ki si jo želi, jo bo zagotovo vesel za darilo. Dobra stran te steze je, da je lahko za začetnike brez kondicije ali pa ta športnike, ki imajo veliko kondicije, saj lahko hodimo in tečemo. Zato so narejeni programi, ki samo s pritiskom na gumb naredimo progo, ki jo želimo. Nekatere steze imajo tudi naklon, ki ga lahko določimo, kar pomeni še dodaten napor, vendar za tiste, ki imajo že ogrete mišice in za tiste, ki vedo, da lahko to mišice prenesejo.

Jaz vem, da ne bi prenesla tega vse v enem dnevu, ampak postopoma, ker moje mišice niso navajene take telovadbe. Vsak naj telovadi toliko, kot mu telo dopušča, saj pretirana telovadba nam lahko vzame voljo za vnaprejšnje vaje. Marsikdo dobi odpor, če ga po telovadbi bolijo še vse mišice po več dni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.