Ovseni kosmiči za fit telo

ovseni kosmiči

Čutite, da ste ves čas utrujeni, da vam primanjkuje energije in to kljub temu, da si privoščite več počitka in spanja, greste tudi na sprehod, pa se stanje nič kaj dosti ne spremeni? Mnogo ljudi opiše svoje stanje na tak način, pa ne najdejo razloga in to kljub temu, da je povsem enostaven. Uživate zdrav zajtrk? Po vsej verjetnosti ste odgovorili z ne in ravno tu tiči zajec. Zdrav zajtrk, ki ga predstavljajo tudi na primer ovseni kosmiči, so povsem enostavni za uporabo in pripravo, le vstanite pet minut prej iz postelje in ne bo vam žal, saj se boste počutili mnogo bolje kot če boste spali tistih pet minut več. Ne veste, katere kupiti? Poglejte tukaj https://www.malinca.si/ovseni-kosmici-iz-ekoloske-pridelave-500g.html in si čim prej naročite vsaj eno vrečko kosmičev, zraven pa si izberite še kakšno super živilo, ki ga boste lahko dodali kosmičem.

Ovseni kosmiči tudi za imunski sistem

Se sploh zavedate, kako zdravo se res ovseni kosmiči? Si lahko predstavljate, da boste naredili ogromno tudi za svoj imunski sistem. Ne samo, da vsebujejo ovseni kosmiči ogromno vlaknin, ki črevesju tako pomagajo do boljše prebave, manj črevesnih tegob in zaprtja, vam pa pomagajo do kakšnega kilogramčka manj na račun boljše prebav. Ovseni kosmiči vsebujejo tudi vlaknine beta–glukan, ki ima izjemno velik vpliv na imunski sistem, saj spodbujajo rast belih krvničk, ki so najpomembnejši borec proti virusom in bakterijam. Na imunski sistem boste tako dvojno delovali, prebava bo boljša, torej bo črevesje bolj zdravo, hkrati pa boste povečali bele krvničke in to je prava formula proti prehladom in gripi ter drugim obolenjem. Seveda pa ne moremo tudi mimo dejstva, da ovseni kosmiči pomagajo zniževati slab holesterol, pa tudi zmanjšujejo tveganje za razvoj bolezni srca in ožilja.

Kupite ekološko pridelane

Če smo vas prepričali v tem kratkem članku, potem naj bodo ovseni kosmiči, ki jih boste kupili, ekološko pridelani, da boste v svoje telo vnašali res najbolj hranljive snovi, saj se s škropljenjem največ zdravih snovi uniči.