Polepšajte svoj dom z nalepkami!

samolepilna tapeta

Stenske nalepke so čudovit okras vsakega doma. Primerne so za dnevno sobo, otroško sobo, kuhinjo, jedilnico, hodnik ali kak drug prostor, saj jih lahko namestite praktično kamorkoli. Pašejo na prav vsak steno oziroma zid, prav tako pa jih lahko namestite tudi na omare in drugo pohištvo, na vrata, ogledala in še kam. Pri tem je dobro vedeti tudi to, da se takšne stenske nalepke ne le zelo enostavno nalepijo, ampak tudi enostavno odlepijo, kar pomeni, da jih lahko kadarkoli odstranite, če si to zaželite!

Nalepke za otroško sobo

Veliko staršev se odloči samolepilne stenske nalepke uporabiti v otroški sobi. Otroci so namreč nad njimi navdušeni, saj tako prostor postane bolj privlačen in se v njem še raje zadržujejo ali igrajo. Otroci imajo na stenah radi različne pravljične junake, avtomobilčke, živali, rožice, drevesa, ptičke pa tudi katerokoli drugo dekoracijo, sploh če je lepo pisana, saj imajo otroci zelo radi barve.

Če so otroci že dovolj veliki, vam lahko stenske nalepke pomagajo izbrati, zaradi česar jim bodo te še bolj všeč. Pokažite jim različne motive, ki so na voljo, pri tem pa bodite pozorni tudi na velikost, ki bi bila primerna za njihovo sobico. Večinoma so otrokom najbolj všeč zelo veliki motivi, zato jim to željo uresničite, če je le možno, in izberite takšne čim večjih dimenzij. Če pa imate še zelo majhne otroke, lahko za popestritev njihove sobice sami izberete lepe stenske nalepke, s katerimi bodo nato odraščali in na katere bodo imeli še kasneje lepe spomine.

Stenske nalepke so enostavne za uporabo

Marsikoga, ki se odloči za stenske nalepke, malo skrbi, kako je z nameščanjem in odstranjevanjem. A v resnici vam za to ni treba prav nič skrbeti. Zasnovane so namreč tako, da jih lahko kadarkoli enostavno odstranite, pa tudi nameščanje je zelo hitro in preprosto. Zaradi tega lahko rečemo, da so res enostavne za uporabo in primerne za polepšanje kateregakoli prostora.

Če jih recimo namestite v otroško sobo, vam ni treba prav nič skrbeti za to, da se bodo otroku morda motivi na njih enkrat zdeli preveč otročji – takrat jih boste pač preprosto odstranili in morda nadomestili s kakšnimi drugačnimi, ki bodo otrokovi starosti in takratnemu okusu bližje. Enako velja v primeru, da se jih boste po nekaj letih naveličali. Zaradi tega so takšne samolepilne nalepke res super dodatek za dom!