Pomlajevalni učinki, ki jih prinaša cryo terapija

cryotherapy

Vsaka ženska enkrat pride do trenutka,  ko ji ni všeč videz kože, ko jo zmotijo gubice in znaki staranja ali si zaželi, da bi strije in celulit izginila. Čeprav se staranju ne morete izogniti, pa ga lahko vsaj upočasnite in vaši koži privoščite le najboljše. Eden izmed takšnih tretmajev je cryo terapija, v zadnjem času vedno bolj popularna metoda za pomlajevanje kože. Izvaja se pomočjo posebnega aparata v 4 fazah, primerna pa je tako za ženske kot moške, ki jih motijo gube, brazgotine po aknah, strije, starostne ali sončne pege, razširjene in zamašene pore, neenakomerna pigmentacija, maščobne obloge in celulit … Vedno bolj popularen tretma se izvaja tudi tukaj v Sloveniji, v fizoterapevtskem in estetskem cenrtu Rehamed v Ljubljani.

spa

Kaj je cryo terapija?

Gre za kombinacijo posebnih estetskih tretmajev za pomlajevanje, ki koži vrača prožnost, čvrstost in polnost. Izvaja se s pomočjo posebnega aparata, s katerimi se dosega skupni učinek knajpanja. Celoten tretma sestavljajo 4 terapije: dimanantna mikrodemoabrazija oz. piling, radialna endodermna terapija, radiofrekvenca in cryo terapija. Najboljši učinek se doseže s kombinacijo vseh tretmajev, kjer se koža najprej očisti in se izvede diamantni piling, ki odstrani vrhnjo plast. Naslednji korak je vakuumska masaža, ki spodbudi rast novih celic, z globinsko radiofrekvenco pa se poveča pretok in tvorba kolagena. Na koncu se izvede še cryo terapija, s katero se kožo ohladi in doseže trajnejša napetost kože.

radialna endordemna terapija

Tretma, ki daje neverjetne učinke

Tretma se lahko izvaja tako na obrazu kot na telesu. Število tretmajev je odvisno od dela telesa in stanja, prve spremembe pa so opazne že po prvem obisku. Pričakujete lahko zmanjšanje večjih gub in odpravo manjših gubic na obrazu, odpravljanje razširjenih in zamašenih por, odpravljanje neenakomerne pigmentacije, starostnih in sončnih peg, povečanje tonusa kože, pomlajen videz kože ter oblikovanje telesa z zmanjševanjem maščobnih oblog in celulita. Se sprašujete, ali je primerna celotna cryo terapija ali le pozamezen tretma? Tukaj lahko najdete pravi nasvet od strokovnjakov Rehamed centra.

cyro