Pomlajevanje obraza in samozavest

rehamed pomlajevanja obraza

Terapija za pomlajevanje obraza, ki jo uporablja Rehamed, daje več kot odlične rezultate, saj koža po terapiji spet postane bolj čvrsta, mehka in pomlajena. Uporablja se kombinacija do štirih tehnik, ki jih s svojimi številnimi nastavki omogoča en sam aparat. Po posvetu se lahko odločite za kombinacijo tehnik ali za vse, kar seveda prinaša najboljše rezultate. Če želite izvedeti več o sami tehniki za pomlajevanje obraza, kliknite na https://www.rehamed.si/pomlajevanje-obraza/. Ko se boste po opravljeni terapiji pogledali v ogledalo, se boste počutili odlično in vašo pozitivno energijo bo čutila tudi okolica. Zakaj ne bi tudi navzven kazali vse vaše iskrivosti in mladostnosti, ki jo skrivate v sebi?

Kako poteka neinvazivno pomlajevanje obraza

Terapija se začne s čiščenjem kože. Nato se naredit diamanti piling, ki odstrani vrhnjo plast kože, ki je tudi najbolj poškodovana. S tem se spodbudi rast novih, nepoškodovanih celic. Sledi vakuumska masaža, ki še dodatno spodbudi rast novih celic. Tako je koža pripravljena na popolnoma varno globinsko segrevanje, s katerim se vzpodbudi tvorbo novega kolagena. Obenem se poveča krvni obtok. Kot zadnja tehnika za pomlajevanje obraza je na vrsti cryo terapija, s pomočjo katere se koža ohladi in tako se doseže trajnejšo napetost kože.

Celotna terapija za pomlajevanje obraza traja približno eno uro, rezultati pa so opazni takoj. Vendar se za trajnejše rezultate priporoča do 6 terapij, vsako v razmaku enega tedna. Po terapiji se boste v svoji koži počutili kot prerojeni, večje gube se bodo zmanjšale, manjše pa popolnoma izginile, odpravljena bo neenakomerna pigmentacija, razširjene in zamašene pore, starostne in sončne pege. Spet se boste počutili mladostno in odlično.

Dobra naložba v odlično počutje

Če se v svoji koži počutite odlično, je to opazno na vseh področjih vašega življenja. Tehnika za pomlajevanje obraza poskrbi, da pozitivno energijo in mladostno iskrivost, ki jo skrivate v sebi, lahko izžarevate tudi navzven. Ko ste zadovoljni sami s sabo, je vsak dan lahko igra, pozitivna naravnanost in energija pa se preneseta tudi na vaše bližnje. Tako je vsak vaš cilj lažje dosegljiv, vsaka prepreka nekoliko manjša in vsak dan je lahko igra. Lahkotnega življenja pa si želimo vsi, kajne?