Ponudba za zdravilišča in terme v Sloveniji

thermana toplice

Ste se poškodovali, pa bi se radi čim hitreje zopet vrnili v staro formo, poškodba pa vas ovira pri napredku? V takem primeru  so zdravilišča in terme v Sloveniji idealna rešitev, žal pa Zavod za zdravstveno zavarovanje vedno redkeje ponuja okrevanje v termah, saj enostavno zmanjkuje sredstev za ta namen. Zato, če si želite hitrejšega in boljšega okrevanja, potem so zdravilišča in terme v Sloveniji najboljša rešitev.

To velja kot pribito in če vam globina žepa to omogoča, potem je vsekakor najbolje, da si neke terme v Sloveniji sami izberete in si plačate rehabilitacijo. Večinoma je na začetku dovolj, da vidite samo vaje, ki pa jih potem samostojno izvajate in v takem primeru ogromno privarčujete in po drugi strani tudi še vedno napredujete. Sicer je res, da čisto vse terme v Sloveniji nimajo pripravljenega programa za rehabilitacijo, zato morate pred rezervacijo preveriti tudi to, saj terme niso zdravilišče. Vsekakor pa pred rezervacijo razmislite tudi v smeri, katere terme v Sloveniji so najboljše in imajo tudi najboljše programe za okrevanje, razlika namreč je, ali je razlika velika, pa je vsekakor nepomembno.

Če je opazna in sami vidite in lahko preberete različne izkušnje ljudi, ki so določene terme v Sloveniji že obiskali, potem to upoštevajte. Nekaj jih je pri nas najbolj znanih, za nekatere pa morda še ne velja trenutno, da so na tem področju izredno dobre. Ali zaupati znanim termam, ki slovijo po rehabilitacijah ali pa zaupati kakšnim malenkost manj znanim termam, je seveda odvisno samo in popolnoma od vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.