Potovanje na Tajsko na Shappa način

potovaje na Tajsko

Nekateri ste že bili na Tasjkem, drugi pa še ne. Oboji pa imate priložnost izkusiti potovanje na Tajsko na prav poseben način, in sicer na način Shappa. To je turistična agencija, ki prireja potovanja širom po svetu, npr. v ZDA, Egipt in druge ter med vsemi je eno od najbolj privlačnih prav potovanje na Tajsko. To pa zato, ker je to prav poseben konec sveta, ki pa ga s Sahppovci doživite še malo drugače.

Potek potovanja

Potovanje na Tajsko se začne na določenem zbirnem mestu. Po prihodu na Tajsko pa se najprej zaustavimo na severu Tajske, kjer spoznamo slone, ki rišejo bolje od marsikoga od nas. Ste že kdaj raftali? No, potovanje na Tajsko oz. agencija Shappa med tem potovanjem nudi tudi raftanje z bambusovimi splavi, katere so naredili lokalni domačini v svojih domačih delavnicah. Tako, da je vse skupaj zelo pristno, zelo tajsko. Fotografiranje z azijskimi tigri je prav posebno doživetje, ki si ga marsikdo zelo dobro zapomni, pa ne zato, ker bi bili ti tigri napadalni, ampak ravno nasprotno, ker si turisti lahko privoščijo skoraj vse položaje poziranja s tigrom. Potovanje na Tajsko ne bi bilo nič, če ne bi bilo vsak dan dovolj časa tudi za sproščujoče tajske masaže. Poskrbljeno pa je tudi za ljubitelje šopinga in nočnega življenja, saj se nekje sredi potovanje na Tajsko ustavi v Bankoku, ki je znan po velikih nakupovalnih centrih in nočnih klubih.

Shappa beach je glavna atrakcija

Na koncu se potovanje na Tajsko konča na eni najlepših plaž na svetu, Sahppovci ji rečemo raj na zemlji. Gre namreč za plažo s povsem belo mivko in kristalno čistim morjem in še vsak, ki smo ga pripeljali na to plažo se z nje ni in ni hotel odpraviti naprej oz. zaključiti to čudovito avanturo. Z najbolj navdušenimi nad celotnim potovanjem se tu pot ne zaključi, ampak jo nadaljujemo še na Angkor Wat in jezero Tonle Sap v Kambodži.