Privoščite koži razkošno razvajanje

diamantna mikrodermobrazija

Diamantna mikrodermoabrazija ali preprosteje diamantni piling je eden izmed načinov, kako hitro in enostavno do bolj mladostne, sijoče in zdrave kože. Pri tem se natančno odstrani vrhnje plasti kože (odstranijo se mrtve kožne celice). Gre za neinvazivni postopek glajenja kože, ki poleg čiščenja in luščenja kože, poskrbi še za odstranjevanje ogrcev in kožo globinsko navlaži. Po terapiji je koža pomlajena, napeta in že na videz bolj zdrava.

diamantni nastavek

Diamantna mikrodermoabrazija za vse tipe kože

Mikrodermoabrazija je primerna za ženske in moške vseh starosti. Terapija (intenzivnost brušenja in različne vrste serumov) se prilagodi glede na vaše trenutno stanje kože. Priporoča se vsem, ki želijo na koži odstraniti kakšne nepravilnosti zaradi pretiranega izpostavljanja soncu (npr. hiperpigmentacije), če imate brazgotine po aknah, pri povečanih porah in nečistočah ter pri pigmentnih spremembah. Mikrodermoabrazija zmanjša nežne, plitke gube, obnovi tonus kože in prepreči prezgodnje procese staranja in s tem izboljša videz kože.

aparat za mikrodermobrazijo

Kako poteka piling in nega kože po njem

Specialist si najprej ogleda vašo kožo in vam na podlagi statusa kože svetuje primerno terapijo. Glede na tip kože in nepravilnosti, ki jih želimo skriti, se izbere intenziteta brušenja površine kože in kombinacija učinkovin, ki se jih kasneje nanese. Z brušenjem kožo pripravimo na nanašanje serumov, ki kožo očistijo, navlažijo in nahranijo. Mikrodermoabrazija stimulira fibriblaste in povzroči rast novih celic v globji plasti kožne povrhnjice. Največkrat se izvaja na obrazu, vratu ali dekolteju.

Za najboljše rezutate je priporočljivo opraviti vsaj 6-8 terapij  (vsakih 7-10 dni), za vzdrževanje stanja kože pa se svetuje ponovitev terapije na en ali dva meseca. V primeru zdravljenja aken pa je potrebnih 9-10 tretmajev. Terapija je kratka (okvirno pol ure), varna in neboleča. Po terapiji je lahko koža malo bolj občutljiva in rahlo pordela. Priporoča se, da se par dni izogibate izpostavljanja soncu in isti dan ne nanašate ličil.