Slika in barve najvišje kakovosti

televizorji

Sodobna tehnologija nas je pripeljala že tako daleč, da danes lahko praktično katerokoli elektronsko napravo povežemo med sabo. Nič drugače ni niti s televizorji, za katere bi bilo pravzaprav kar neobičajno, če ne bi omogočali možnosti povezave z računalnikom, tablico ali katerokoli drugo elektronsko napravo, ki omogoča multimedijske vsebine.

Takšnim napravam seveda danes pravimo pametne naprave. Tako so tudi naši najsodobnejši televizorji postali pametni. A poleg kakovostne slike in povezljivosti z računalnikom je večina potrošnikov pozorna tudi  na ceno in način plačila. Če vas zanimajo kakovostni televizorji na obroke, si jih lahko ogledate na spletni strani A1.

monitorji1

Oglejte si digitalno različico resničnosti v visoki ločljivosti

Še vedno se nas bo večina navduševala predvsem nad ostro sliko in kakovostjo barv na zaslonu, vendar tudi potrošniki postajamo vse zahtevnejši. Slika namreč bistveno vpliva na naše doživljanje predvsem zaradi želje, da je izkušnja gledanja čim bolj realistična. A kako to doseči?

Z različnimi novimi tehnologijami se proizvajalci kosajo med sabo v tem, kdo bo ustvaril bolj pristen občutek spremljanja filmov in serij. Novi Samsungovi pametni televizorji imajo na primer 4k procesor in funkcijo PurColor, ki zagotavlja žive barve, ki so med seboj natančno usklajene. S to funkcijo je omogočena široka paleta barv, ki poskrbi, da se boste resnično vživeli v dogajanje na zaslonu. Posebna nadgradnja  slike pa je 4k ločljivost, ki ima kar štirikrat več slikovnih pik kot Full HD TV. Tako boste brez težav opazili še tako majhne podrobnosti na zaslonu.

televizorji1

Izkusite doživeto spremljanje najzanimivejših vsebin

Ne le kakovostnejša slika, sodobni televizorji so opremljeni tudi s posebnimi funkcijami, ki še dodatno izboljšujejo vašo izkušnjo gledanja. Tako vam je na primer na voljo posebna funkcija za pospeševanje gibanja, ki samodejno oceni in prilagodi sličice glede na vir vsebine.

Ker se povprečne cene takšnih sodobnih elektronskih naprav običajno gibljejo nad 500 evri, je zato izredno privlačna ponudba prodajalca A1, kjer so vam na voljo prav takšni pametni televizorji na obroke. Izbirate lahko med 24, 12, 6 ali 3 mesečnimi obroki.