Stave danes za različne športe

stave danes

Stave danes so rubrika s stavami za mnogo športne dogodke, na katere lahko stavite danes. Med njimi so nogometne, košarkarske in hokejske tekme ter teniški turnirji. Seznam današnjih stav se redno posodablja in spreminja, kajti če je tekma že bila odigrana in stava ni več mogoča, v rubriki z današnjimi stavami ni več na voljo. Na seznamu z današnjimi stavami so ob določeni uri dneva na voljo tekme, ki bodo potekale v naslednjih 24 urah.

Stave danes v živo

Stave danes so na voljo tudi kot športne stave v živo. Pri tovrstnih stavah stavničarji med spletnim ali televizijskim prenosom tekme v živo stavijo na izbrani športni stavnici. Ob spremljanju nekega športnega dogodka dobijo dober občutek, katera ekipa bo na neki tekmi uspešnejša ali kolikšno bo število golov, zato je lahko v neki situaciji več možnosti za stavničarjev uspeh pri stavi v živo. Pri tem pa velja opozoriti na posebno pozornost pri tovrstnih stavah, saj se lahko kvote na stavnicah spreminjajo, kar je odvisno od poteka tekme.

Stave danes na stavnici Bet at Home

Stave danes lahko vplačate na stavnici Bet at Home, eni izmed največjih evropskih stavnic s štirimi milijoni uporabnikov. Številni stavničarji se za omenjeno stavnico odločajo zaradi zelo dobrih kvot, ki so nemalokrat boljše od kvot na konkurenčnih športnih stavnicah. Poleg konkurenčnih kvot stavnica Bet at Home prinaša številne bonuse. Omenjena stavnica uporabnike nagrajuje z bonusom manjše vrednosti brez vplačila na stavnici in vpisnim bonusom za nove igralce na omenjeni stavnici. Poleg tega stavnica vsak dan podeli bonus naključno izžrebanemu stavničarju na tej stavnici, gre za tako imenovani bonus za zmagovalca dneva. Stavnica prinaša tudi SMS-promocijo, to je bonus, ki ga vsak dan naključno izžreban uporabnik te stavnice prejme v obliki SMS-kode. Na voljo je tudi bonus v obliki darilnega bona, ki ga lahko prejme igralec na stavnici, kadar pri stavi izgubi, torej mu je povrnjen vloženi znesek v obliki darilnega bona.