Že veste, kaj matcha čaj vse vsebuje?

matcha čaj

Če še niste slišali za ta čaj, pa sicer uživate v pitju kave nekajkrat na dan, ker ste ves čas zaspani, brez energije in se lahko samo po kavi zberete, potem je skrajni čas, da si kupite matcha čaj. Vendar naj vas ne preseneti, matcha čaj v pravi obliki ni v kakšnih filter vrečkah, temveč je v prahu. Obstaja sicer tudi v filter vrečkah, ampak nikar ne mislite, da boste v njih dobili vse, kar lahko preberete o tem čaju. V vrečkah namreč ne dobite nič drugega kot le okus, to pa je tudi vse, s čimer pa se ta čaj ne more ravno pohvaliti. Tak matcha čaj kot ga dobite v podjetju Malinca, je v pravi obliki in tudi takšna cena kot je v tem podjetju, je kar klasika in povsem običajna za pravi matcha čaj. Pravi matcha čaj v prahu vsebuje ogromno klorofila in antioksidantov, vitamina A in C, ogromno kofeina, antioksidantov, vlaknin in ostalih snovi, torej je prava zakladnica zdravja.

Matcha čaj v Malinci nekoliko ugodnejši

Nekoliko smo preverili, po kakšni ceni se matcha čaj prodaja pri različnih trgovcih. Zelo zanimiv podatek je, da ima Malinca kar občutno nižjo ceno v primerjavi z ostalimi trgovci, pa čeprav se pri njej prodaja matcha čaj v prahu, kar je pravilno in v kakršni obliki mora biti. Zato je povsem nesmiselno, da bi kupovali matcha čaj kje drugje, da bi zanj plačali za 100 gramov tudi po 20 €, ker sestava je čisto enaka. Hkrati pa Malinca ponuja še obilo receptov za uporabo, nasvetov, prav tako priporoča ogromno različnih drugih izdelkov, ki jih je priporočljivo uživati, tako da pri njej dobite čisto vse, kar potrebujete za zdravo življenje.

Malinca s spletno in klasično prodajo

Če smo vas prepričali za nakup tega čaja, pa zdaj ne veste, kako bi ga kupili, je vsekakor še najlažje, če se odločite za nakup v omenjenem podjetju, saj vam bodo dali ogromno nasvetov, prav tako vam bodo svetovali, kako bi bilo primerno za vas uživati ta čaj glede na vaše težave, zaradi res obilne ponudbe pa vam bodo lahko priporočali tudi kak dodaten ali pa drug izdelek, ki bi bil primeren za vas.