Steklena vrata spremenijo dom in udobje življenja v njem

steklena vrata

Udobje v stanovanju je odvisno tudi od količine svetlobe v njem, zato je zelo primerno, če se namestijo steklena vrata na praktično vsako mesto, kjer je to mogoče. Steklena vrata, kot jih lahko najdete na spletni povezavi https://www.vrata-vranesic.si/steklena-vrata, so prav takšna, ki dopuščajo možnost, da se namestijo prav povsod. Ta vrata iz stekla so najbolj primerna za notranja in balkonska vrata, ker pa so šestkrat bolj odporna na udarce kot vrata iz navadnega, tako imenovanega float stekla, pa se jih v določenih primerih lahko uporabi tudi kot vhodna vrata.

Grafični dodatki steklena vrata naredijo moderna

Steklena vrata ni mogoče dobiti v različnih barvah, lahko pa se jih dobi z različnimi grafičnimi poslikavami oz. da se grafični dodatek vdela v samo steklo. Najrazličnejše barve pa lahko izbirate za podboje in v pravi kombinaciji barve in grafičnega dodatka so steklena vrata zares nekaj povsem posebnega, zaradi česar so lahko zelo lep in kvaliteten modni dodatek vašega stanovanja ali poslovnega prostora. Prepričajte se na svoje oči, kliknite na zgornjo spletno povezavo in preverite kaj vse se nudi in če vam je le približno všeč, se odpravite v prodajni salon ter se prepričajte še v živo, presenečeni boste, saj so ta steklena vrata res nekaj posebnega in prepričan sem, da jih boste želeli imeti tudi vi.

Steklena vrata s petkrat večjo upogibno trdnost

Da so steklena vrata zares pravi modni dodatek vašega stanovanja ali poslovnega prostora morajo biti takšna, da stekla ni potrebno okvirjati z npr. lesom ali kakšnim drugim materialom, ampak da imajo sama dovolj veliko upogibno trdnost, kar pomeni, da lahko nosijo sama sebe oz. da je dovolj, da na vrata iz stekla namestimo zgolj dvoje okovje, torej zgornje in spodnje, in da se zaradi tega ne bodo sesula. Steklena vrata morajo biti tudi takšna, da jih je mogoče odpirati in zapirati zgolj z eno roko.