Tudi Metka Albreht kupuje vzmetnice Leticia

vzmetnice

Tudi znana slovenska diva Metka Albreht kupuje vzmetnice Leticia in je navdušena nad spanjem na vzmetnicah Leticia, izjavila je: »Ko sem stopila v spalni center Maremico, sem takoj vedela, da sem na pravem mestu!«.

Pohitite tudi vi v spalni center Maremico na Šlandrovi ulici 4 v Ljubljani, saj ponujajo vzmetnice v akciji. Na vzmetnice v akciji nudijo kar 35% popust na ležišče TrioComfort 14 ali 20 (številki 14 in 20 pomenita debelino vzmetnice v centimetrih, poleg teh dveh debelin obstajajo še različice te vzmetnice debeline 16 cm in Air 20 cm ter Air 26 cm) v kompletu s posteljnim dnom Easyflex, 30% popust na vsa ležišča TrioComfort, 22% popust na vzmetnice Spring, 15% popust na ležišča MultiModular, 15% popust na vzglavnik Leticia, 10% popust na vrhunsko rjuho Bella Donna ter ob nakupu dveh odej Climalance 50% popust na nakup druge.

Vzmetnice TrioComfort nudijo izjemno zračnost in prilagodljivost, saj imajo prav vse 7 consko ležišče z dodatnimi zračnimi kanali, zaradi katerih se pospešuje sušenje in povečuje pretok zraka. Odlikuje jih visoko kakovosten zračni material LetiCell, za katerega je ključna značilnost, da je izdelan na osnovi bio soje. Ta material zaradi odprtih celic v vseh razmerah ohranja izvrstno zračnost in prožnost. Cene v salonu Maremico so zares mamljive, zato vam toplo priporočam, da se nemudoma odpravite tja in si s pomočjo njihovih vrhunskih strokovnjakov odločite za nakup svoje vzmetnice, na katero se boste vsak večer z velikim zadovoljstvom ulegli, mirno in zelo komfortno spali ter se vsako jutro zbudili kot novi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.