Vedeževanje iz run

Stardust

Ste že slišali za vedeževanje iz run? Kaj rune sploh so? Vse to so vprašanja, ki ste jih kdaj postavili morda že sami, sploh če ste imeli željo po vedeževanju, torej napovedovanju prihodnosti. Rune so izjemno stari znaki oz. črke, ki so jih uporabljala že stara germanska plemena. Vsak znak, torej runa ima poleg tega še svoj pomen, barvo in vibracijo, kar pa je v povezavi z planeti. Kaj vse torej lahko vedeževanje iz run prinese? Vedeževalec lahko sestavi iz teh znakov tudi vaše ime, ter ga nato na podlagi pretvorbe črk v rune razdeli na več delov, ter ga razloži na pradavni način. Vsak del predstavlja neko obdobje v vašem življenju, navadno so to čas, ko ste bili še otroci, nato srednja leta in seveda na koncu starostno obdobje. Takšno vedeževanje tako prinese mnogo informacij, vse od otroštva pa do starosti, kar mnogim ljudem lahko pove veliko o tem, kar se je že zgodilo in kar se še bo.

Vsaka runa lahko tudi določi zorni kot nekih določenih situacij, kar pa je dobro za postavitev smernic v življenju. Te situacije boste nato lažje prepoznali in se z njimi tudi soočili. Seveda so to lahko pozitivni ali negativni dogodki vašega življenja, a morate oboje sprejeti. Vedeževanje je namreč namenjeno temu, da dobite čim več informacij, s katerimi boste lažje presodili, kaj storiti ali pa se boste zaščitili pred določeno nevarnostjo. Negativnih informacij si zato ne jemljite preveč k srcu, saj vam v veliki meri le pomagajo k lažjemu razumevanju neke situacije.

Vedeževanje je primerno za ljudi vseh starosti in če boste postavljali konkretna vprašanja, verjamemo,  da bosti dobili nanje vse potrebne odgovore, hkrati pa tudi nasvete ob določenih situacijah, ki vas bodo v prihodnosti še srečale.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.