Za profesionalno uporabo izberite aku krožno žago

Akumulatorska krožna žaga

Dejstvo je, da se nam vsem v življenju ves čas samo mudi in dejstvo je tudi, da marsikaj kdaj tudi pozabimo zaradi vsega tega hitenja. Če pa se z nečim profesionalno ukvarjamo, pa moramo biti ves čas pripravljeni in ne imeti izgovora, da smo nekaj pozabili. Zato, če tokrat pogledamo na orodje, je jasno, daj je akumulatorsko orodje, ki ga nudi tudi podjetje Metal Mikulič, najboljše, saj je treba paziti samo na to, da je baterija napolnjena. Danes tako obstaja tudi akumulatorska krožna žaga, kar je morda marsikomu res precej nepredstavljivo, saj si predstavlja tisto veliko žago, ki ji po domače rečemo cerkular.

Danes je pač orodje tudi kaj manjše, seveda je za večja opravila sekanja lesa še vedno »cerkular« najboljši in najbolj primeren, temveč pa za profesionalno uporabo nikakor ni uporabno. Medtem ko je akumulatorska krožna žaga res zelo priročna, saj je dokaj lahka, torej se jo da prenašati, pa tudi nismo odvisni od električne energije, kar je zagotovo zelo priročno takrat, ko strokovnjak pride do stranke, ki morda niti še nima električne energije v domu ali pa jo ima, temveč je vtičnica daleč.

Kljub temu, da taka krožna žaga morda še ni tako zelo znana, pa niti ni tako zelo »mlado« to orodje, saj je bila prva krožna žaga narejena že davnega leta 1936 v ZDA in veljajo za 3 najbolj prodajano aku orodje, če si to sploh lahko predstavljate. Sicer je bil napredek v tem času seveda zelo velik in ravno zato so danes akumulatorske žage res zelo kvalitetne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.