Zelo pozitivne izkušnje s potovanjem po Gran Canarii

Kanarski otoki

Ko sem se lansko leto odločal glede dopusta  s svojo družino, nekako sploh nismo imeli ideje, kje bi lahko preživljali počitnice, zato sem začel predloge zbirati kar po spletnih forumih. Največ je bilo predlogov in pozitivnih izkušenj iz Kanarskih otokov, zato smo začeli z izborom najprimernejšega otoka. Za družine z otroki so bile še najboljše izkušnje na Gran Canarii, saj je malo bolj živahen otok, kjer se malo več dogaja, kar je za otroke izredno pomembno.

Ker se zavedamo, da je vsak evro prigaran, smo rezervirali Gran Canaria last minute ponudbo in tako kar precej privarčevali. Dopust je bil več kot smo si sploh lahko predstavljali in naše izkušnje na Gran Canarii so več kot pozitivne. Za Gran Canaria last minute počitnice smo odšteli praktično enako kot bi za dopust na Hrvaškem za 10 dni, otrok pa je imel vse brezplačno, lahko se je peljal z letalom, hkrati pa je bil tudi tempo na dopustu res prav dopustniški, ko smo se res prepustili tamkajšnjemu tempu življenja in zato smo lahko tudi uživali ter se zares spočili.

Gran Canaria last minute ponudba nam je omogočila kopanje v sinje modrem morju, ogled festivalov, ležanje na mivki, okušanje specifične kulinarike, ogled Palmitos parka pa je bil tudi nekaj posebnega, kjer smo uživali v gledanju živali prav čisto vsi. Zato vsekakor lahko rečem, da so nam Gran Canaria last minute počitnice ostale v zares lepem spominu in vsekakor razmišljamo, da bi se letos odpravili še na kateri drugi otok v Kanarskem otočju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.