Izberite kakovostno udarno kladivo

udarnokladivo - metal mikulic

Ste v fazi prenove doma in ste se odločili, da se boste celotne preobrazbe lotili kar sami. Potem je to pravi naslov za vas, saj podjetje Metal Mikulič nudi vse, kar potrebujete za kakovostno izvedene gradbene projekte. Največja prednost njihovih izdelkov je vrhunska kakovost, ki ji zaupajo samo najbolj izkušeni mojstri in rokodelci.

Ergonomska oblika je zaslužna za še več udobja pri delu in pri vseh vaših projektih. Ne glede na to, za kateri model se boste na koncu odločili, udarno kladivo podjetja vam bo dobro služilo mnogo let. Japonska znamka orodij Hikoki sicer sodi v kategorijo manjših proizvajalcev kladiv, a je kljub svoji majhnosti izredno zmogljiv inštrument. Dobra novica za domače mojstre: zaradi trpežnega oprijema bo zdrs instrumenta skoraj nemogoč. Še večja rušilna moč nudi optimalno število udarcev – točno toliko, kolikor jih za svoje delo potrebujete. V nadaljevanju bodo predstavljene glavne prednosti in lastnosti, s katerimi se ponaša udarno kladivo.

Priročen, a nikoli z rok

Veliki frekvenci udarcev navkljub, je udarno kladivo varna naprava, ki ima za zagotavljanje še višje stopnje varnosti implementiranih več varoval in zaščitnih mehanizmov. Želite še več praktičnosti in večnamenskosti?

metalmikulič udarno kladivo

Vsak rušilni element, ki je nepogrešljiv pri obnovitvenih in klasičnih gradbenih delih, omogoča tri načine uporabe, in sicer vrtanje, udarno vrtanje ter delovanje na princip dletenja. Zaradi vseh dodatnih nadgraditev in tehničnih obogatitev ima vsako udarno kladivo v ponudbi do dvakratno življenjsko dobo.

Udarno kladivo s še močnejšim motorjem

Močan motor vas nikoli ne bo pustil na cedilu. Glede na svojo težo omogoča do 1,3- kratno hitrost v primerjavi z izdelki ostalih ponudnikov. Optimalen mehanizem udarcev skrbi za to, da je delo opravljeno natančno in brez poškodb. Dodatno je v notranjosti električnega elementa vgrajen poseben sistem, ki vpija vibracije in zmanjša občutek tresenja za do 35 %. Mehek ročaj je narejen iz odporne gume in vas na ta način ščiti pred nepričakovanimi zdrsi. Oglej si bogato ponudbo pripomočkov za gradnjo na spletni strani podjetja Metal Mikulič.