Kolagen za brezskrbno grizenje nohtov

kolagen

Porast priljubljenosti kolagena je poskrbel, da je glas te pomembne beljakovine dosegel že deveto vas. Gre za snov, ki je eden od glavnih gradnikov kože in mišic. Gradi pa tudi hrustanec in zobe. V zadnjem času je njegova popularnost narasla predvsem zaradi učinka na kožo, vendar ne gre zanemariti pomembnih izrastkov. Brez biserčkov grizenje in žvečenje hrane ne bo mogoče. Proteinu kolagen gre zahvala za močne in zdrave zobe. Z dovolj veliko količino bo na vašem jedilniku lahko ostalo priljubljeno meso in druga živila, ki zahtevajo prežvečenje. Dovolj velik vnos kolagena v telo bo razširilo in polepšalo vaš nasmeh, saj ne boste prikrajšani za nič. Ne bodo se vam cedile sline za prepovedanimi zrezki.

Kolagen pripomore k širšemu nasmehu

Hkrati bo kolagen poskrbel, da se boste nasmihali brez roke pred usti. Samozavest in zdravje bosta na samem višku, če si boste privoščili, kar potrebujete. Za zdravje sekalcev, kočnikov, ličnikov in podočnikov pa morajo biti zdrave tudi dlesni. S pomočjo kolagena so zobki trdno zasidrani vanje. Majavost in odmikanje služničastega tkiva bo težava, ki se ji lahko izognete. Poleg zaščite biserov kolagen okrepi šibke in lomljive nohte. Slednji so podvrženi vsem mogočim dejavnikom, tudi agresivnim detergentom. Nekatere ženske jih prepogosto lakirajo ali nanje nanašajo gele in gel lake. Vsa kozmetika ima s časom negativne posledice. Zato je potrebna dovolj velika količina kolagena.

Kolagen zavlačuje naravne procese

Lepi nohti so okras roke, zdravi pa so bolj odporni proti raznim boleznim. Zdrava, sijoča in gosta griva je lahko le kolagen proč. Ta snov pomaga priti do zdravih las, pomaga preprečiti poškodbe lasnih mešičkov. Upočasni tudi sive lase. A še obstaja kdo, ki ni bil šokiran ob pogledu na prve sive lase? Nihče ne želi videti znakov staranja. Vsaj ne prehitro. Vsak človek ve, da je staranje naravno in neizogibno. Pa vendar bi ga vsi želeli upočasniti, kolikor je le mogoče. Razlog za to željo ni le nečimrnost. Leta s sabo prinesejo številne zdravstvene izzive. Težje premikanje, počasnost, manj oster um. Vse to pa lahko pomaga ublažiti kolagen.