Pedikura za vse z neprimernimi čevlji

pedikura

Že beseda pedikura pove, da gre za skrb za noge, pri čemer kura pomeni nega in pedos označuje dolge okončine. Skupaj z manikiro je storitev izjemno priljubljena. Obstaja pedikura, ki je predvsem estetska, in takšna, ki je medicinska. Slednja je več kot le nega. Takšna pedikura namreč odpravlja številne težave. Pogoste preglavice, s katerimi se srečujejo posamezniki, ki pri delu stojijo. Potrebujejo jo tudi osebe, ki veliko hodijo. Pri tem niso izjema športniki ali ljudje z neprimerno obutvijo. Dokler se ne izkaže težavno ali boleče, nihče ne pomisli, kako čevlji vplivajo na celotno stopalo. Izbiri je treba nameniti več časa in skrbnosti. Pri raznih težava je odlična rešitev pedikura kupon pa vam jo omogoči po ugodni ceni.

Pedikura je odlična za vse starosti

Danes je v vsakem kraju na voljo veliko lepotnih salonov, ki nudijo storitve, kot je pedikura. Celotno telo potrebuje pozornost in skrb. Določeni predeli pa so še posebej izpostavljeni. Navsezadnje morajo stopala vsak dan prenašati celotno težo človeka. Veliko je posameznikov, ki pri vlaženju obraza pozabijo na svoje pete. Koža na njih se lahko odebeli in razpoka. To povzroči bolečine. Hkrati ni privlačno na pogled. Ko se to zgodi, je čas za obisk lepotnega studia, kjer se izvaja pedikura kupon se dobi za večino krajev. Primerna je za vse spole in starosti. Strokovnjaki bodo za vse stranke ustrezno poskrbeli. Vedeli bodo, ali je ustrezna medicinska ali estetska pedikura.

Pedikura razvaja in krasi stopalca

Prva je nujna, ko noge niso le zdelane in nekoliko zanemarjene, temveč okužene z glivicami. Potrebna je tudi, ko je treba odstraniti poškodovani noht. Druga pedikura pa se posveča predvsem oblikovanju in okraševanju nohtov. Kozmetičarka vas bo pri tem razvajala s kopeljo in masažo. Nato se s stopal odstrani odmrla koža, da je koža na njih mehka in voljna. Posebna pozornost je namenjena zaščiti prstov. Te se krasi z navadnim lakom ali z gelom ali gel lakom. Tadva se obdržita veliko dlje, zato bodo nohti krasni vsaj dva tedna.