Modna oblačila za male princeske

oblekice za punčke.w

Ko pride do oblačil za deklice, obstaja ogromno modelov in tipov oblačil. Najbolj običajne možnosti so oblekice za punčke, krila, pajkice in bluze, seveda pa tudi dekleta nosijo kavbojke, udobne hlače, majice, široke puloverje in otroške trenirke. Oblačila za deklice so največrkat oblikovana tako, da so udobna in praktična, hkrati pa omogočajo samoizražanje in osebni slog. Garderoba deklet se v veliki meri spreminja tudi v odvisnosti od sezone, morda celo veliko bolj kot garderoba za dečke. Dekliški modni kosi so na voljo v različnih velikostih in stilih, ki so primerni za različne telesne tipe, starosti in želje posameznikov. Preberite, katera modna oblačila po priporočilu modne znamke GAP ne smejo manjkati v garderobi vaše princeske.

oblekice za punčke.1

Krila, najbolj značilni kos dekliškega oblačila

Krila so eden najbolj značilnih in prepoznavnih kosov oblačil za dekleta. Največkrat so izdelana iz enega kosa blaga, ki pokriva spodnji del telesa. Med seboj se razlikujejo na različne načine – po dolžini, kroju, materialu … Čeprav vsaka mamica komaj čaka trenutek, da bo njena deklica začela nositi krilca, pa so ta ponavadi rezervirana za bolj posebne priložnosti. Seveda pa to ni ovira, da jih nekatere deklice ne bi nosile tudi v vrtec, na sprehod ali kar doma. Če želite v tej situaciji malčku zagotoviti udobje, krilo kombinirajte z mehkimi žabami ali udobnimi legicami. In še nasvet pri nakupu: po zadnjih smernicah mode za mlade kraljujejo predvsem krila z različnimi vzorci in potiski, jeans in seveda, baletna krila iz tila.

Oblekice za punčke za posebne priložnosti

Slednje so podobne krilom, vendar se nekoliko razlikujejo v samem kroju. Oblekice za punčke namreč pokrivajo celo telo, od ramen do nog in jih lahko nosijo kot samostojni kos garderobe, lahko pa se jih kombinira tudi z drugimi kosi, npr. kratkimi majicami, jopami, jaknami, legicami, žabami ipd. Tako kot krila so tudi oblekice za punčke različnih krojev, dolžin in materialov. Največkrat male princeske v prikupne kose odenemo poleti ali ob posebnih priložnostih, saj niso najbolj udobna izbira za igro na igralih ali za tekanje z vrstniki. Je pa ponudba ena najbolj raznolikih v modi za mlade, saj najdete tako klasične oblekice za punčke kot tudi takšne z vzorci in potiski, v stilu dolgega puloverja, bluze ali srajce.

oblekice za punčke (1)

Otroške trenirke – za igro in prosti čas

Otroške trenirke so eno izmed najbolj priljubljenih oblačil za prosti čas. Največkrat so izdelane iz mehkega, in udobnega blaga, kot so flis, frotir ali bombaž. Namenjene so za nošenje med telesnimi aktivnostmi ali igro, vse pogosteje pa se otroške trenirke nosijo tudi kot modno oblačilo za prosti čas. Pri malčkih so priljubljene predvsem zato, ker so ohlapne in udobne, pri starših pa zato, ker jih je enostavno obleči, oprati in kombinirati z drugimi kosi oblačil. Malčki so aktivna bitja, ki svet spoznavajo skozi igro, del tega pa so tudi tekanje, plezanje, padanje, skakanje po lužah in blatu, umazanija … In otroške trenirke so eno najboljših oblačil, v katerih lahko vse to doživijo.

otroške trenirke (1)

Pajkice, oblačilo tako za šport kot za posebne priložnosti

Pajkice so poleg otroške trenirke verjetno prva izbira modnih kosov v garderobi. Če bi izbirali malčki, bi skoraj zagotovo izbrali pajkice, saj so udobne, mehke in raztegljive, jim omogočajo gibanje in s tem dajejo občutek svobode. Enostavno jih je tudi kombinirati z različnimi kosi oblačil, s katerimi ustvarjate različne modne stile. V kombinaciji z majico ali puloverjem je malčica pripravljena za igro, če jih kombinirate s krilom ali čez njih nadanete oblekice za punčke, pa lahko ustvarite tudi nekoliko bolj eleganten stil. Poleg njihove vsestranske uporabnosti so priljubljene tudi zaradi trpežnosti, saj preživijo marsikatero plazenje po kolenih in dričanje po toboganu, ter zaradi ugodne cene, saj jih v primeru uničenja enostavno zamenjate z novimi.

otroške trenerke

Barviti dekliški plaščki in jakne

Osnovni namen plašča oz. jakne je zaščita pred mrazom, vetrom, dežjem ali snegom. Če imamo odrasli pri izbiri tega kosa garderobe precej konzervativni okus, pa to nikakor ne velja za dekliške plašče in jakne. Ti so velikokrat različnih stilov, barv, vzorcev in krojev. Čeprav sta stil in izgled pomembna, pa sta prav tako pomembna tudi kakovost izdelave in uporabljeni materiali. Pri izbiri jakne za malčke vedno izberite takšne, ki so prijazni do njihove kože, ki dihajo in obenem ščitijo pred vremenskimi vplivi. Še posebej priljubljene so igrive dežne jakne, plašči in anoraki, ki pa so zasnovani tako, da jih malčki ne rabijo nadeti samo takrat, ko dežuje.

Raziščite svet GAP mode za najmlajše

Čeprav je blagovna znamka je zaslovela predvsem po modi za odrasle, njihova ponudba obsega tudi širok spekter izdelkov za najmlajše. V ponudbi najdete modna oblačila in otroške trenirke za dojenčke, malčke in starejše otroke, ki jih odlikuje kakovostna izdelava, izbrani materiali in modni videz. V skladu z aktualnimi modnimi smernicami in zapovedi se lahko pohvalijo z edinstveno kolekcijo oblačil za otroke, ki bi jih zavidali tudi odrasli. Poleg značilnega potiska znamke na majicah in puloverjih so njihova oblačila tudi opremljena z modnimi vzorci, potiski, kroji in barvami.