Najboljša zaščita za naš avtomobil

zaščita proti toči1-1

Avtomobil je tako rekoč že skoraj nujna stvar, ki jo potrebuje vsaka družina in glede na njegovo vrednost, po kateri jih danes lahko kupite na trgu, se je dobro odločiti prav tako za to, da jih preventivno in primerno obvarujete pred neljubimi naravnimi zunanjimi vplivi. Zaščita proti toči za avto je ena izmed stvari, ki je naravnost nepogrešljiva v prtljažniku vašega vozila.

Če niste prepričani o prednostih in koristih uporabe, ki jih nudi zaščita za avto, nam dovolite, da vam v nadaljevanju predstavimo možnosti in vam podamo kakovostne informacije, ki vam bodo pomagale pri izbiri najboljše rešitve za vozilo.

zaščita proti toči1 (1)

Varnost in zaščita proti toči za avto

Vsi vemo, kako dragocen je avto. Poleg tega, da nam omogoča mobilnost in udobje, predstavlja tudi pomemben finančni vložek. Vendar pa se naše vozilo vsakodnevno srečuje z različnimi nevarnostmi, med katerimi je tudi toča ena najbolj nepredvidljivih in uničujočih. Udarni trki ledenih kroglic lahko povzročijo poškodbe karoserije, razbitje vetrobranskega stekla, poškodbe luči ter druge škode, ki lahko hitro privedejo do visokih stroškov popravila.

Zato je ključnega pomena, da poskrbimo za celovito zaščito svojega avtomobila pred neusmiljenimi vremenskimi vplivi. In tu nastopi zaščita proti toči za avto. Sodobne tehnologije nam omogočajo, da zanesljivo zaščitimo jeklenega konjička pred točo in ohranimo njegovo prvotno lepoto ter vrednost.

zaščita proti toči 22

Kaj predstavlja zaščita za avto?

Zaščita proti toči za avto je inovativen sistem, ki uporablja napredne materiale in tehnologije za varstvo karoserije vašega vozila. Ta sistem, ki je oblikovan posebej za avtomobile, deluje kot nevidni ščit, ki preprečuje, da bi ledene kroglice povzročile poškodbe. Ne glede na njihovo velikost ali hitrost padanja bo preventivno poskrbela, da bo vaš avto ostal nedotaknjen in brez prask.

Poleg tega vam ta sistem nudi tudi številne dodatne prednosti:

 • Zaščita pred manjšimi poškodbami
  Prevleka preprečuje, da bi manjše poškodbe, kot so praske, prah, umazanija in podobno, prišle na karoserijo in jo poškodovale.
 • Zaščita pred sončnimi žarki

Deluje kot ščit in omogoča daljšo življenjsko dobo barve ter površine vašega avtomobila.

 • Manjša potreba po pogostem pranju vozila

Takšna zaščita proti toči za avto vam bo na dolgi rok prihranila čas in vodo.

 • Kakovosten večslojni material
  Bo deloval kot odlično varovalo, saj je izdelan iz pene EVA (debeline v osnovi 5 mm) ter Polyethylena in odlično varuje vašega jeklenega konjička, kadar ni možnosti za parkiranje v garažo.
 • Enostavna namestitev
  prevleko lahko hitro in enostavno namestite čez avto in jo pritrdite z zadrgo ali krokodilčki ter jo primerno napnete.
 • Odprtina za vlago
  prevleke imajo prav tako modernizirano odprtino, ki je zelo pomembna funkcionalnost, namenjena preprečevanju zadrževanja vlage pod vozilom. Ob enem omogoča enostavnejše in hitrejše sušenje.

Večina prevlek bo vaš avto ščitil pred: ledenimi kroglami, dežjem, drevesno smolo, prahom in ostalo umazanijo.

zaščita proti toči (1)

Kako izbrati primerno za svoj avtomobil?

Nujno je, da se držite spodnjih navodil, saj lahko v nasprotnem primeru pride do nepotrebnih poškodb na steklu in karoseriji vozila.

 • Izberite dovolj veliko pokrivalo: priporočamo vam, da izberete model za svoje vozilo in nikakor univerzalne velikosti, saj v primeru, če je premajhno, tvegate velike poškodbe pločevine (rjavenje, pokanje laka ipd.) in stekla, če je preveliko, pa je velika možnost, da ga veter odnese iz vozila in omogoči dostop umazaniji ter ostalim pojavom, da se »usedejo« na karoserijo.
 • Nujna je kakovostna izbira: kar pomeni na primer dovolj visoka pena, ki sega čez celotno dolžino avtomobila, močna elastika in možnost večtočkovnega zapiranja.
 • Vsebuje naj odprtine proti kondenzaciji: saj vsebujejo veliko pozitivnih učinkov, med drugim omogoča hlajenje vozila za daljše obdobje ter hitro sušenje pregrinjala.

Ne tvegajte nepotrebnih stroškov in skrbi, povezanih s poškodbami zaradi vremenskih pojavov. Pokrivalo za avto vam ponuja popolno zaupanje in brezskrbnost, da bo vaš avto ostal nedotaknjen in v najboljšem možnem stanju, ne glede na vremenske razmere.