Naroči avto iz domačega naslonjača

naroci avtoŽelite nov avto? Vse kar morate storiti je, da se udobno namestite v domači naslonjač, vzamete računalnik, pametni telefon ali tablico v roke ter skočite na spletno stran Naroči avto in zgolj izpolnite vprašalnik, ki ga boste našli na tej spletni strani. Za vse ostalo bodo poskrbeli strokovnjaki za uvoz vozil. Uvoz vozil? Zakaj pa bi avto kupil v tujini, zakaj ne v Sloveniji, ali niso avtomobili iz tujine dražji ali ni to zelo kompliciran postopek. Postopek je že morda malo bolj zapleten kot, če bi kupili avto v Sloveniji, ampak nič ne skrbite, strokovnjaki za uvoz vozil bodo poskrbeli za prav vse, vi jim zgolj zaupajte kateri avto si želite in dobili ga boste ceneje in z več opreme kot enakega v Sloveniji.

 

7 korakov do novega avta

  1. Skoči na spletno stran Naroči avto in izpolni vprašalnik, da ti bodo strokovnjaki za uvoz vozil lahko pomagali.
  2. V vprašalnik vpišite kateri oz. kakšen avto si želite, znamko, barvo, kateri menjalnik oz. vse podrobnosti, ki si jih želite, da bi jih vaš novi avto imel.
  3. Strokovnjaki za uvoz vozil vam bodo poslali informativno ceno po kateri lahko nato naročite avto iz tujine.
  4. Strokovnjaki za uvoz vozil bodo za vas poiskali vsaj 3 avtomobile, ki bodo ustrezali vašim željam.
  5. Za vsak avto vam bodo strokovnjaki za uvoz vozil vodila poslali podrobne slike, zgodovino servisiranja, končno ceno z vključenimi vsemi stroški do registracije v Sloveniji.
  6. Vaša odločitev je nato ali boste avto plačali z gotovino, leasingom ali kreditom.
  7. Uvoz vozil pa se ne zgodi čez noč, ampak na dobro ohranjen in takšen avto, ki si ga želite, je vredno počakati. V večini primerov pa se ne zgodi, da bi morali čakati več kot 3 tedne, da bi lahko vaš novi avto odpeljali domov.

 

Ne verjamete zgoraj napisanemu? Ni treba, skočite na spletno stran Naroči avto in se prepričajte na svoje oči ali pa pokličite na 041 601 555 in se s strokovnjakom za uvoz vozil pogovorite po telefonu ali pa dogovorite za osebni sestanek.