Polet z balonom z vročim zrakom

polet z balonom

Kaj je potrebno za polet z balonom? Potrebujete le nekaj najlona, vroč zrak in dovolj veliko košaro. Obstaja način, ki je še bolj preprost in stoodstotno izvedljiv. Lahko kupite kupon za letenje z balonom in raziščete svojo ali kakšno drugo okolico z druge perspektive, iz zraka. Z balonom lahko leti več ljudi. Število ljudi, ki lahko letijo v balonu, je odvisno od tega, kako velika je košara. Na voljo je več ponudnikov, ki nudijo polet z balonom. Za polet z z vročim zrakom napolnjem balonom pisanih barv je potrebno naslednje: najet balon, plačan prevoznik za opravljanje prevoza z balonom, veter, ki pa ne sme biti premočen.

Polet z balonom, ko ne pada dež

Ob padavinah letenje z balonom ni priporočljivo. Med poletom z balonom mora prevoznik, ki upravlja balon med poletom, videti, kam se leti. Po navadi je treba polet z balonom kupiti in najaviti prej ter polet dan pred dogovorjenim terminom tudi potrditi. S tem se ponudniki poleta z balonom izognejo izgubljanju časa, če stranke ne pridejo. Za polet z balonom se je treba primerno pripraviti, s čimer je mišljena predvsem izbira obleke. Primerna oblačila so udobna, priporočena obutev pa je pohodniška obutev. Ne glede na to, kako romantični in urejeni želite biti, čevlji s petkami niso primerni za polet z balonom.

Polet z balonom delite z bližnjimi

Zelo priporočljivo je, da med poletom z balonom nosite kakšno pokrivalo in tudi sončna očala. Najpomembneje – takoj za varnostjo in strokovno usposobljenim prevoznikom – pa je to, da so vsi prisotni dobre volje, saj bi ta naj bila najbolja. Če vam bo polet z balonom tako všeč, da boste želeli izkušnjo ponoviti še večkrat, lahko razmislite o tem, da bi morda sami opravili strokovni izpit za prevoznika z baloni. Letenje v košari se bo morda izkazalo kot tako lepa izkušnja, da jo boste želeli deliti še z drugimi osebami, ki vam veliko pomenijo, zato je dobra novica, da veliko ponudnikov ponuja storitev letenja z balonom na vroči zrak.