Sploh veste, kaj so konopljina semena?

BEHEMPY KONOPLJINA SEMENA

Vas je že sama omemba konoplje skoraj da odvrnila od branja tega članka, pa ste se vseeno odločili, da ga vsaj na začetku preberete, ker je govora o konopljinih semenih? Potem je naslov super napisan, saj ste se pravilno odločili, ker so konopljina semena nekaj čisto drugega kot pa konoplja, ki ni pridelana v industrijske namene. Konopljina semena se namreč priporočajo samo in izključno zato, ker vsebujejo idealno razmerje med omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami, ki so nujne za zdravo delovanje srca in ožilja, pa tudi omega 9, hkrati pa konopljina semena Be hempy podjetja vsebujejo tudi ogromno količino beljakovin in tudi vlaknin ter vitaminov in mineralov. Gre torej za super živilo povedano na kratko in z drugimi besedami.

Konopljina semena polna omega 3

Vedno bolj se človek in tudi zdravstvo zavedata, kako velik pomen imajo omega 3 maščobne kisline za delovanje človeškega organizma. Še vedno sicer velja, da so zares bogat vir omega 3 maščobnih kislin ribe, ravno tiste, ki živijo najdalj časa v morju, ampak po drugi strani vemo, da so tudi polna svinca in drugih strupenih snovi. Tako si naredimo slabo uslugo, ko uživamo ribe. Ravno zato so tu konopljina semena, ki so izredno bogat rastlinski vir omega 3, ki pa tudi slučajno ni obremenjen s toliko strupi kot so ribe. Konoplja ima namreč zelo malo škodljivcev v naravi, tisti ki pa so, pa se jih da povsem naravno odpraviti. Zato so konopljina semena Be hempy podjetja idealna izbira za vse tiste, ki ste se že začeli zavedati pomena te esencialne snovi za vaše dolgo in zdravo življenje.

Boljša so neoluščena konopljina semena

Sicer je res, da so za zdravje boljša neoluščena konopljina semena, vendar pa je res, da jih je treba v ustih povsem zmleti, če želimo dobiti v črevesje tisto, kar je dobrega v lupinah. Če lupine ne boste dobro prežvečili, potem nima smisla, da se utrujate z njimi, raje kupite oluščena konopljina semena.