Z MSM kar zasijete od zdravja

malinca msm

Metil sulfonil metan ali MSM je v zadnjem času imenovan tudi mineral lepote. Gre za obliko naravnega žvepla. Nekovino rumene barve, to je žveplo, vsebujeta narava in sadje, največjo vsebnost žvepla pa naj bi imela česen in čebula. Ljudje s prehrano ne dobijo dovolj žvepla in jim tega primanjkuje. Žveplo sodeluje v telesu pri več procesih, na primer pri tvorbi kolagena. Slednji pripomore k lepoti kože, kar si želi vsaka ženska. Zato bo vsaka ženska želela uživati MSM. Ob rednem uživanju žvepla bo koža kar zasijala od zdravja. Ne le koža, tudi lasje in nohti bodo lepi. V trgovini Malinca ponujajo mineral MSM v prahu.

MSM telo vsrka bolje, če ga spremlja C

Čeprav je žveplo prisotno v zelenjavi in v česnu, ki se uporablja kot začimba, je česen redko zaužit v surovi obliki, temveč se največkrat skuha ali ocvre. Med toplotno obdelavo živil se žveplo izloči. Premajhna količina žvepla v telesu se kaže v koži, ki ni več tako prožna, kot bi lahko bila, nohti so krhki in sklepi niso zdravi. Mineral MSM tako ne bo poskrbel le za lepo kožo. Poskrbel bo tudi za bolj zdrave sklepe in nohte. V spletni trgovini Malinca ponujajo MSM v prahu. Ob tem zasledite nasvet, da je dnevni odmerek lepotnega minerala najbolje zaužiti skupaj z vitaminom C.

MSM lahko daste v telo in na telo

Lepotni mineral ali MSM, ki ga zaužijete z vitaminom C, bo telo lažje absorbiralo. Oseba, naj bo to moški ali ženska, mora skrbno prebrati navodila za uživanje. Lepotnega minerala MSM namreč ni dobro zaužiti v preveliki količini. Telo namreč potrebuje le določeno količino žvepla. Lepotni mineral se lahko vnese v telo, pa tudi na telo ga lahko nanesete. To storite tako, da lepotni mineral dodate na primer toniku za obraz. Žveplo naj bi bilo učinkovito v boju proti aknam. Za temi trpi kar nekaj oseb, pa naj gre za najstnike ali takšne v zrelih letih.