Poslovno izobraževanje – LinkedIn delavnica

linkedin

Izjemna priložnost za vse sodobne prodajnike in tržnike. Na spletu najdete priročno izobraževanje na področju digitalnega marketinga. LinkedIn delavnica vas bo naučila dobre prakse v prodaji in spletnem oglaševanju. Spoznali boste kako to aplikacijo uporabiti v kombinaciji z vsebinskim marketingom kot učinkovito prodajno – marketinško orodje.

LinkedIn delavnica vsebuje podroben program za učinkovito izobraževanje in nasvete za nadaljnje delo preko te platforme. V programu je vključeno vse od značilnosti socialnega omrežja do praktičnih primerov in kako vključiti pridobljeno znanje v prihodnjih poslovnih idejah.

linkedin delavnica1

Cilji izobraževanja

  1. Cilj, katerega vam LinkedIn delavnica obljublja je pridobitev osnov, napredna uporaba, marketing, številne odgovore o procesu in možnost vaših vprašanj.
  2. Pridobitev osnov zajema znanje za postavitev, urejanje in optimizacijo osebnih profilov ter osvojitev osnovnih funkcionalnosti socialnega omrežja.
  3. Pri napredni uporabi udeleženci lahko samostojno identificirajo in komunicirajo s prodajnimi tarčami / obstoječimi strankami ter pridobijo razumevanje algoritma za distribucijo vsebin.
  4. Na področju marketinga je pridobljeno znanje za postavitev, urejanje in optimizacijo »company« profila ter možnosti za oglaševanje.
  5. Katere odgovore boste dobili na delavnici si lahko pogledate na spletu, na primer pri podjetju Openit. Saj je obsežnost tem in odgovorov velika.

linkedin1

Komu je LinkedIn delavnica namenjena?

Program je namenjen vsem odgovornim v podjetjih in organizacijah, ki želite s pomočjo tega socialnega omrežja navezati stike, poiskati in razvijati nove prodajne priložnosti, negovati obstoječe stranke ter preko profila podjetja graditi zavedanje / ugled o vašem podjetju / organizaciji. Še posebaj je namenjen prodajnemu kadru oziroma tržnikom / socialnim managerjem.

LinkedIn delavnica je namenjena vsem tistim, kateri si želite to platformo izkoristiti za nadaljno oglaševanje podjetja in z njo doseči še večjo prepoznavnost in navezavo z ostalimi poslovnimi posamezniki. Lahko je izjemno uporabna za prepoznavnost podjetja / organizacije in njen ugled.

Delavnica ni primerna za popolne začetnike (posameznike brez profila).

Nekateri ponudniki pa ponujajo tako šolo tudi interno v vašem podjetju. Šolanje se na podlagi predhodne analize v celoti prilagodi vašim zaposlenim in začrtanim ciljem izobraževanja. Take ponudnike lahko najdete na spletu, eden izmed njih je podjetje Openit.