Prevozi oseb za teambuilding so odlična izbira

transferji

Se pri vas v podjetju zavedate, kako zelo pomembni so dobri odnosi, zaupanje, grajenje povezav in ekipe, kar je edini recept za dobro delovanje podjetja in zadovoljstvo njegovih strank? Vse stranke hitro opazijo, da je v podjetju dobra klima in da so zaposleni pripravljeni delati tudi kakšno uro več, ko je več dela in ko se stranki kaj mudi. In za grajenje takega vzdušja in ekipe so teambuildingi več kot odlična izbira. Ker vemo, da se teambuildingi praviloma zaključijo zvečer s kozarčkom ali dvema in da se na cestah že tako ali tako zgodi preveč nesreč zaradi alkohola, je najboljša izbira, da se naročijo prevozi oseb za tisti dan. Takšni transferji so odlični zato, ker se lahko prevozi oseb naročijo skupaj z voznikom kombija ali pa avtobusa in tako lahko čisto vsi popijejo kaj.

Cena sploh ni tako visoka

Če vas zanimajo prevozi oseb za namen teambuildinga in vas je v podjetju tam do 11, potem se boste lahko odločili za najem kombija, kar je bistveno ceneje, kot najeti kak mali avtobus, s katerim se tudi opravljajo prevozi oseb. Zato samo dobro preglejte ponudbo vseh, pri katerih se možni transferji z voznikom in malo primerjajte cene in prav povsod boste ugotovili, da cena sploh ni tako grozno visoka za en dan. Takšni prevozi oseb omogočajo tudi to, da se lahko odpravite v malo bolj oddaljen kraj, kjer imate morda kakšne zunanje sodelavce in se skupaj z njimi odpravite na primer na vinsko pot, na koncu dneva pa vsi srečno prispete domov, saj se lahko z voznikom dogovorite tudi, da vsakega odpelje direktno domov.

Ponudnikov je dovolj

A kljub temu to ne pomeni, da je pametno čakati na rezervacijo kak dan ali dva pred odhodom. Super je, da se prevozi oseb naročijo in rezervirajo vsaj kak teden v naprej, kar pa je tudi obdobje, ko ste rezervirali teambuilding in imate dogovorjen datum.