Samsung Galaxy S20+ ustvarja osupljive fotografije

s20 a1

Nova generacija pametnih telefonov Samsung Galaxy S20+ ponuja nov način ustvarjanja fotografij in posnetkov z uporabo 8K funkcije. Poleg tega mobilni telefon zadosti vsem potrebam uporabnika z zmogljivo baterijo in osem-jedrnim procesorjem, programom za varčevanje baterije, posodobljenim varnostnim sistemom in velikim pomnilnikom.

Pametni telefon na dotik, ki deluje na operacijskem sistemu Android 10, in je na voljo v različnih barvah, združuje napredno tehnologijo na področju mobilne fotografije, saj ima Samsung Galaxy S20+ vgrajeno do 30-kratno ločljivo povečavo, ostale specifikacije za fotoaparat in video telefona Samsung Galaxy S20+ pa si lahko ogledate na povezavi https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s20-plus.

Pametni telefon posname en prizor v več oblikah

Ob uporabi funkcije »burst« lahko ustvarite več video posnetkov hkrati. Umetna inteligenca snemanja omogoča, da s kamero telefona Samsung Galaxy S20+ snemate do 10 sekund in nato ustvarite posnetke iz enega samega prizora v več različnih oblikah, zato vam snemanja ni potrebno ponavljati za izid, ki si ga želite. Video snemanje je tudi zelo stabilno, kar vam omogoča večji slikovni nadzor, saj gibanje kamere ne ustvarja zamegljenosti na video vsebinah in fotografijah.

Samsung Galaxy S20+ ustvarja osupljive slike tudi ponoči

S pametnim telefonom lahko ustvarite zelo kakovostne posnetke in fotografije tudi ponoči. S kamero lahko tudi v nočni svetlobi ustvarite več različnih fotografij, ki jih nato združite v posnetke. Nočni način snemanja s telefonom Samsung Galaxy S20+ ne ustvarja zatemnjenih vogalov in motenj, zato so slike enako kvalitetne, kot tiste, ki jih naredite podnevi ob dobri svetlobi.

Samsung Galaxy S20+ zajame slike iz ustvarjenih posnetkov

Ko ustvarite videoposnetek v kakovosti mobilne ločljivosti 8K, ki zagotavlja optimalno ostrino slike, lahko iz posnetka zajamete fotografije s 33 mega slikovnimi pikami, kar pomeni, da Samsung Galaxy S20+ omogoča izrez fotografij iz posnetka v skorajda enaki ločljivosti, kot je bil ustvarjen posnetek. Iz posnetka lahko izrežete več različnih sličic in jih nato shranite v pomnilnik.