Skupno darilo ob rojstvu otroka

Darilo ob rojstvu otroka

 

Ste se s prijatelji dogovorili, da skupaj podarite darilo ob rojstvu otroka vašima prijateljema – novopečenima staršema? V tem primeru mora biti darilo nekoliko višje vrednosti, kar pa seveda še zdaleč ni najpomembneje. Bolj pomembno je, da je darilo za novorojenčka koristno izbrano in da bo kot takšno tudi uporabno. Pred nakupom pa se kar pri novopečeni mamici in očetu pozanimajte, ali načrtovani izdelek slučajno že imata. Precej neprijetno bi namreč bilo, če bi na primer za dojenčka kupili voziček, starša pa sta zanj poskrbela že kar nekaj časa nazaj.

Če pa staršev novorojenčka ne želite vznemirjati s takšnim vprašanjem in jih želite res presenetiti, bodite nekoliko bolj taktični. Sicer pa je ena od odličnih možnosti tudi ta, da staršema podarite bon, ki se ga lahko unovči v kakšni priznani otroški prodajalni.

 

Darilo ob rojstvu otroka lahko naročite kar po spletu

 

Najboljša, najbolj kakovostna in najbolj uporabna darila za novorojenčke lahko dobite v specializiranih prodajalnah za otroke, kjer vam ponujajo že skoraj prav vse. Izbirate lahko med povsem klasičnimi in cenovno dostopnimi izdelki kot tudi takšnimi vrhunske kakovosti in seveda nekoliko višje cene.

Na voljo so igrače za novorojenčke, vozički, avtosedeži, lupinice, stolčki za hranjenje, izdelki za nego otrok, ne nazadnje celo poganjalci. Slednji so sicer za malčka dobrodošli nekoliko kasneje, a nič za to. Podarite ga lahko že ob rojstvu in ga bo mali junak pač uporabljal nekoliko kasneje.

 

Darilo ob rojstvu otroka1

 

Darilo za novorojenčka, mamico in očka

 

Ko kupujemo darilo ob rojstvu otroka, se vsekakor spodobi tudi to, da kupimo kaj lepega in uporabnega še za mamico, ne nazadnje tudi za očka in morda še za ostale družinske člane oziroma malčke.

V številnih prodajalnah za otroke poskrbijo tudi za to, da lahko na ustrezen način obdarite še ostale družinske člane. V darilno vrečko za novopečeno mamico in očka pa vsekakor ne pozabite dodati še kakšne ročno izdelane voščilnice ob rojstvu malčka.