Spoznajte popularno stavnico 22bet

sportni portal 22bet stavnica

Iščete novo stavnico, kjer bi radi preizkusili svojo srečo in spretnost pri napovedovanju športnih izidov? Ste še obiskali stavnico 22bet? Gre za precej novo platformo, ki ponuja tako spletno kot tudi mobilno verzijo. Obe sta profesionalno oblikovani in ponujata intuitivno uporabniško izkušnjo. 22bet ponuja bogato izbiro stavnih trgov in pestro ponudbo dogodkov.

Če boste pogledali nekoliko bolje, boste ugotovili, da so tudi kvote precej dobre, še posebej pa izstopajo tiste za nogometne tekme. Odprla vam bo nekaj novih obzorij, saj med drugim ponuja tudi široko paleto e-športov. Kot vsaka profesionalna spletna stavnica, ima tudi 22bet zagotovljeno 24-urno pomoč uporabnikom.

Prednosti stavnice 22bet

Kljub temu, da gre za precej novega ponudnika, pa 22bet omogoča vplačila z več kot dvesto metodami. A njegova glavna prednost so precej radodarni bonusi. Ne le da že takoj ob registraciji lahko dobite 100% bonus na prvo vplačilo vse do višine 122 evrov, stavnica 22bet ponuja še redne tedenske bonuse. Vsak petek namreč lahko dobite 100% bonus na vplačila vse do 100 evrov. Se sliši super, kajne?

Kaj pa njene slabosti?

Seveda ima tako kot vse stavnice, tudi 22bet nekaj pomanjkljivosti. Na njem boste denimo zaman iskali prenose v živo. Številni uporabniki sicer pohvalijo visok bonus, ki smo ga prej omenili, vendar hkrati opozarjajo, da so pogoji precej strogi in ga je težje obrniti kot nekatere druge bonuse na primerljivih stavnicah.

Bonus je namreč potrebno v akumulacijskih stavah obrniti kar petkrat, pri čemer mora vsaka od teh stav vsebovati vsaj tri dogodke, vsak izmed njih pa mora imeti kvoto v višini vsaj 1,4. Precej zahtevno, kajne? Naj dodamo še to, da je potrebno bonus obrniti v le enem tednu. Za resne uporabnike to sicer ne bi smel biti tako velik problem. A tudi, če vam to ne uspe, ne pozabite da so vam bonusi na voljo praktično vsak teden.