To so najboljša darila za moške

moska darila

Marsikdo bi se strinjal, da pravega darila za moške ni tako enostavno najti, kot bi si mislil. Tudi oni znajo biti zahtevni, ko pride do obdarovanja. Če si velikokrat belite glavo, kaj kupiti za rojstni dan, obletnico, upokojitev ali kakšno drugo slavje, berite dalje. Z vami smo namreč delili nekaj najboljših idej, ki jih ne bodo pustili ravnodušne, najdete jih na https://www.mojedarilo.com/tp/3/Darila-za-moske. Presenetite jih z adrenalinskim doživetjem, ki jim bo pognalo kri po žilah ali pa jih razvajate s hrano in sprostitvijo. Uresničite jim otroške sanje ali pa jim opremite domačo telovadnico s fitnes opremo, med katero pa nikakor ne sme manjkati tudi boksarska vreča za močno telo. Slednja se bo poleg rekreacije velikokrat uporabljala tudi za sprostitvene namene, še posebej v napetih in stresnih situacijah.

darila

Kako izbrati darila za moške?

Kaj boste izbrali je odvisno od tega, za koga kupujete in ob kakšni priložnosti. Največkrat jih razveselimo ob rojstnih dnevih in okroglih obletnicah, pa tudi ob različnih praznovanjih in pomembnih življenjskih dogodkih, kot so nova služba, upokojitev, fantovščina, poroka ipd. Kakšen poklon je primeren za vašega obdarovanca, boste glede na njegov življenjski stil, želje in osebnost izmed vseh naših predlogov znali najbolje presoditi sami.

moška darila

Podarite nepozabno adrenalinsko doživetje

Zaradi testosterona in ponosa marsikateri obdarovanec ne bo rekel ne adrenalinskemu doživetju. Presenetite ga s spustom po jekleni vrvi ali skokom s padalom v tandemu. Za ljubitelje adrenalina in vode imate na voljo rafting, soteskanje, hydrospeed (spust po reki z rečnim bobom) in uvod v potapljanje. Seveda pa lahko še vedno poskrbite za adrenalin in obilo usekane zabave ob sekirometu, hoji po žerjavici ali nikoli dolgočasnem paintballu. Pri adrenalinskih presenečenjih morda misel na osebo, ki praznuje, ni odveč. Najverjetneje ne želite nekoga, ki se na smrt boji višine, poslati na bungee jumping.

boksarska vreča1

Boksarska vreča za močno telo in odpravljanje stresa

Boksarska vreča spada med boljša darila za moške. Primerna je tako za rekreativce kot za popolne nepoznavalce. Z njo bodo oblikovali svojo postavo, si povrnili formo ali pa le sprostili stres in napetost. V kolikor se na vašem seznamu znajde boksarska vreča, je dobro vedeti, kakšno sploh kupiti.

V osnovi je boksarska vreča na voljo v štirih različicah: viseča, samostoječa, vodna in hitra žoga. Najbolj popularna in razširjena je viseča boksarska vreča, ki se jo pritrdi na strop, njena velikost pa je odvisna od teže uporabnika (za posameznike, težje od 60 kg je primerna dolžina 120 cm, če pa imate več kot 85 kg, pa glejte dolžino od 150 cm naprej). Druga priljubljena različica je samostoječa boksarska vreča, ki je primerna za tiste, ki je nimajo kam obesiti na strop, mogoče pa jo je tudi premikati in po potrebi shraniti. Manj znana je vodna boksarska vreča, ki kot že ime pove, je napolnjena z vodo. Je izjemno udobna, zaradi uporabe visoko kvalitetnih materialov pa vas ne rabi biti strah, da bi jo predrli ali poškodovali. Potem pa je tu še hitra žoga, ki jo poznamo iz filmov, ki je namenjena treningu eksplozivnosti in tehnike ter je morda bolj primerna za poznavalce tega športa.

boksarska vreča2

Darila za moške je lahko tudi fitnes oprema

Sploh za tiste, ki se navdušujejo nad športom ali fitnesom, lahko brez večjega premisleka razveselite z športno opremo. Med najbolj univerzalne kose, ki so primerni kot darila za moške, sodijo kettlebell uteži, vadbene vrvi in seti uteži, v kolikor pa vse to že ima (ali pa ne poznate kilaže), pa izberite pripomočke, ki vedno pridejo prav – fitnes rokavice, povoji, dipping pas, masažni valj, masažno pištolo, intervalni timer ipd.

oprema za fitness1

Tudi oni imajo radi razvajanja, čeprav ne povedo na glas

Tudi druge polovice uživajo v razvajanju, bodisi wellness, bodisi kulinaričnem, čeprav morda tega ne povedo na glas. Presenetite jih s kulinaričnim razvajanjem, večerjo ob svečah ali vrhunsko kulinariko pri znanih kuharskih mojstrih. Ali pa s svojo drugo polovico odpeljite na vikend izled, kjer bo pobegnil od vsakdanjih skrbi, se sprostil in užival v spa ponudbi. Med izjemno praktična darila za moške spadajo tudi masaže, še posebej za tiste, ki veliko presedijo ali stojijo na nogah. Izbirate lahko med sprostitvenimi, protibolečinskimi, antistresnimi in refleksnimi masažami, seveda pa so na voljo tudi klasične oblike. Masaža je odlično darilo za skoraj vsako priložnost. Na seznam za zanimiva darila za moške bi dodali tudi tečaj poznavanja in degustacije piv, katerega se bodo razveselili vsi ljubitelji tega napitka.

športna darila

Uresničite jim dolgoletne otroške sanje

Vsak si kot otrok želi, da bi kdaj vozil Ferrarija ali se podil za zlikovci kot James Bond. In verjeli ali ne, te sanje mu lahko tudi uresničite. Najemite vožnjo s Ferrarijem, kjer bo ob prisotnosti izkušenega voznika pridobil tudi koristne napotke in nasvete za najboljši izkoristek zmogljivosti avtomobila. Presenetite ga lahko tudi z akrobatsko vožnjo z Bondovim letalom Pilatus PC6 Porter iz filma Golden Eye. Ne samo to, kupite mu lahko tudi presenečenje, s katerim se bo za eno uro spremenil v pilota dvosedežnega letala.

darila1